Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Luke Skywalker™ 75110

Stap in de wereld van Star Wars en help Luke Skywalker het Keizerrijk te verslaan met LEGO set 75110.
Bouw je eigen mini-versie van Luke Skywalker, compleet met verstelbare ledematen, een groen lichtzwaard en een blaster-pistool.
Beleef het beroemde duel tegen Darth Vader en voeg deze 24 cm hoge figuur toe aan je LEGO verzameling.
Geschikt voor jong en oud, perfect voor Star Wars fans.
Verzamel alle LEGO Star Wars sets voor meer avontuur in het sterrenstelsel.

Waar is LEGO Luke Skywalker™ 75110 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
83
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75110
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de wereld van Star Wars en help Luke Skywalker het wrede Keizerrijk te verslaan met deze geweldige LEGO set! Bouw je eigen mini-versie van één van de machtigste Jedi ridders ooit en dompel jezelf onder in het avontuur.

Met verstelbare ledematen, een groen lichtzwaard om zelf te bouwen, een blaster-pistool, handboeien en een holster met extra lichtzwaard-handvat is Luke Skywalker uitgerust voor de strijd tegen de dark side. Grijp je wapen en maak je gereed voor een lichtzwaard-duel!

Met deze gedetailleerde en stevige LEGO set kun je Luke in allerlei coole Jedi posities zetten. Gebruik de Force om het duivelse Keizerrijk te verslaan en beleef het definitieve, beroemde duel uit Star Wars: Episode VI Return of the Jedi, tegen Darth Vader (Productnr. 75111; apart verkrijgbaar).

Het model is perfect voor intense actie en het speelplezier zal eindeloos zijn! De figuur is 24 cm hoog en zal een prachtige toevoeging zijn aan je LEGO verzameling. Bouw het model samen met vrienden of familie en beleef samen de avonturen van Luke Skywalker en de rest van de Star Wars cast.

De LEGO set is geschikt voor jong en oud en zal zeker in de smaak vallen bij echte Star Wars fans. Maak je verzameling compleet en verzamel alle LEGO Star Wars sets voor nog meer avontuur in het sterrenstelsel.

Haal nu deze geweldige LEGO set in huis en wordt een echte Jedi ridder! Versla het Keizerrijk en zorg ervoor dat de Force met je is. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41609

Chewbacca™

foto van lego set75048

De Phantom

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.