Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO First Order Stormtrooper™ 75114

De LEGO set 75114, de First Order Stormtrooper™, is een aanpasbare en indrukwekkende figuur van 23 cm hoog.
Hij is stevig en robuust, perfect voor actiescènes en intensief spel.
Deze figuur is zowel geschikt voor spelen als verzamelen en biedt de mogelijkheid om je eigen avonturen te beleven en veldslagen uit Star Wars™: The Force Awakens na te bootsen.
Bestel nu en ervaar de overwinning in de galactische strijd!

Waar is LEGO First Order Stormtrooper™ 75114 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 5.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
81
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75114
lego insiders punten icoon
150
punten

Bereid je voor op de ultieme galactische strijd met de legendarische First Order Stormtrooper™ van LEGO®! Deze geweldige figuur is volledig aanpasbaar en kan alle geweldige poses aannemen die je je kunt voorstellen. Met zijn stoere harnas, wapen met veermechanisme, blaster en holster, is deze figuur klaar om de rebellen te verslaan en de macht te grijpen.

De First Order Stormtrooper™ is de perfecte aanvulling op elke LEGO®-collectie. Niet alleen is hij indrukwekkend in omvang - op 23 cm hoog - maar hij is ook stevig en robuust, waardoor hij ideaal is voor intense actiescènes en zwaar spel.

Maar deze Stormtrooper™ is niet alleen een geweldige speelgoedfiguur. Hij is ook een verzamelobject dat geschikt is voor zowel jongeren als volwassenen. De Star Wars™-filmreeks is immers een bekend en geliefd universum bij mensen van alle leeftijden. En met deze legendarische figuur kun je deze fantastische wereld nog intenser beleven!

Deze LEGO®-figuur is ook klaar voor elk gevecht. Met zijn veermechanisme-schieter en extra munitie kan hij elk obstakel overwinnen en de macht grijpen. En dankzij de aanpasbare ledematen kan hij ook elke tegenstander verslaan, hoe moeilijk de strijd ook is.

Met de First Order Stormtrooper™ van LEGO® kun je je eigen avonturen beleven en spannende vechtscènes nabootsen uit de populaire film Star Wars™: The Force Awakens. Of je nu je eigen verhalen wilt verzinnen of gewoon wilt spelen zoals in de film, deze figuur is de perfecte aanvulling op je LEGO®-speelgoedcollectie.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de First Order Stormtrooper™ van LEGO® en ga op pad om de macht te grijpen en de galactische strijd te winnen! Met deze coole en stevige figuur zul je zeker de overhand hebben in elke veldslag en zul je gegarandeerd veel plezier beleven.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.95 (25-05-2023) € 5.95 (25-05-2023) € 5.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75280

501st Legion™ Clone Troopers

foto van lego set75040

General Grievous' Wheel Bike™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.