Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Poe Dameron™ 75115

Met LEGO set 75115 kun je je eigen avontuur beleven in het Star Wars universum.
Bouw je eigen Poe Dameron figuur en ga de strijd aan met je vrienden.
Met een veermechanisme-wapen en blaster-pistool kun je gemakkelijk je vijanden neerhalen.
Deze stevige set laat je de spannendste scènes uit The Force Awakens naspelen.
Bestel snel en beleef het avontuur van je leven.
May the Force be with you! (50 woorden)

Waar is LEGO Poe Dameron™ 75115 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
102
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75115
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom in het universum van Star Wars! Heb jij altijd al in de schoenen willen staan van de stoere piloot Poe Dameron? Ga de strijd aan met je vrienden en haal samen met Poe de vijand neer. Jij bent verantwoordelijk voor het succes van de missie en met deze LEGO set kun jij je eigen avontuur beleven.

Met deze set bouw jij je eigen figuur van Poe Dameron, die je helemaal naar je eigen smaak in allerlei standen kunt instellen. Daarnaast is jouw figuur uitgerust met een veermechanisme-wapen en een blaster-pistool, waarmee je je vijanden gemakkelijk kunt neerhalen. Met de extra munitie hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder kogels komt te zitten en ben jij altijd voorbereid op elk gevecht.

De details van de vliegoverall en het reddingsvest maken jouw figuur helemaal compleet en laten zien dat jij een ervaren piloot bent. Door de gewrichten van het figuur te draaien kun je hem in allerlei stoere, coole standen zetten.

Deze LEGO set is stevig en degelijk gebouwd, speciaal om intensieve gevechten na te spelen. Beleef de spannendste scènes uit de populaire film Star Wars: The Force Awakens en maak je eigen verhaal met Poe Dameron in de hoofdrol.

En het beste van alles? Deze figuur is maar liefst 25 cm hoog! Zo kun jij met hem boven al je LEGO bouwwerken uit torenen en zien dat jij de commandant bent van jouw eigen Star Wars avontuur.

Ben jij klaar om de strijd aan te gaan met Poe Dameron aan jouw zijde? Bestel dan snel deze LEGO set en beleef het avontuur van je leven! May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75300

Imperial TIE Fighter™

foto van lego set75271

Luke Skywalkers Landspeeder™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.