Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sergeant Jyn Erso™ 75119

Stap in de actie met de verstelbare zelfbouw-figuur van Jyn Erso uit Star Wars: Rogue One.
Met diverse bewegende delen en een blaster-geweer biedt deze set urenlang speelplezier.
Geschikt voor kinderen van 7-14 jaar en volwassen Star Wars-fans.
Bestel nu en ontdek een wereld vol fantasie en avontuur!

Waar is LEGO Sergeant Jyn Erso™ 75119 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 22.519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
104
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
30-09-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
75119
lego insiders punten icoon
225
punten

Kom in actie en strijd als een echte rebel tegen het Keizerrijk met de verstelbare zelfbouw-figuur van Jyn Erso! Nu kan jij de stoere en gedurfde heldin van de film Star Wars: Rogue One laten herleven met deze geweldige set. Dit is niet zomaar een speelgoedset, maar een Lego-bouwpakket waarmee je niet alleen kunt spelen, maar ook je bouwvaardigheden kunt verbeteren.

De figuur van Jyn Erso is ontworpen om in verschillende coole vechtstanden worden gezet en beschikt over diverse bewegende delen en prachtige details. Zo heeft Jyn een blaster-geweer met een krachtige veermechanisme-schieter. Laad de blaster en schiet je vijanden neer! Meer nog, ze heeft ook zwaaiende vechtarmen die je kunt activeren met een handig wiel. Laat Jyn draaien en zwaaien en zie hoe ze haar tegenstanders uitschakelt met haar afneembare knuppels op de rug.

Dit stevige model is ontworpen voor intensief actiespel en biedt gegarandeerd urenlang speelplezier. Bedenk de spannendste scenes uit de film na en beleef de avonturen van de rebels opnieuw. Met deze bouwset kunnen kinderen van 7-14 jaar en ouder zichzelf blijven uitdagen en hun verbeelding en fijne motoriek stimuleren.

De verstelbare figuur van Jyn Erso is niet alleen een leuk speeltje voor kinderen, maar ook voor volwassenen die de Star Wars-saga volgen en houden van verzamelen. De set komt in een mooie doos die gemakkelijk kan worden opgeborgen en beschermd. En wanneer je klaar bent met spelen, kan je de figuur zorgvuldig in elkaar zetten en tentoonstellen in je kamer of kantoor als aandenken aan deze fantastische film.

Koop nu de verstelbare zelfbouw-figuur van Jyn Erso en voel de Kracht door je heen stromen! Of je nu een fan bent van de Star Wars-franchise of gewoon op zoek bent naar een leuk en uitdagend bouwpakket, deze set heeft alles wat je nodig hebt. Het is de perfecte manier om jezelf of iemand anders te verwennen en om een ​​wereld vol fantasie, avontuur en sci-fi te ontdekken die niet van deze wereld is.

Bestel nu deze geweldige Lego set bij je favoriete retailer en laat de actie beginnen! May the Force be with you... Altijd.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 31.67 (10-11-2022) € 23.04

Ook aanbevolen:

foto van lego set853948

Prinses Leia™ sleutelhanger

foto van lego set853946

Stormtrooper™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.