Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Obi-Wan’s Jedi Interceptor™ 75135

De LEGO set 75135, Obi-Wan's Jedi Interceptor, stelt kinderen in staat om het galactische gevecht uit Star Wars: Episode III Revenge of the Sith na te spelen.
Met origineel kleurenschema, vouwvleugels en veergeladen boordgeschut is deze set een must-have voor elke Star Wars en LEGO fan.
Het bevat een miniatuur versie van Obi-Wan Kenobi en de R4-P17 Astromech Droid, en kan gebruikt worden als onderdeel van een grotere collectie of als op zichzelf staand speelgoed.
Bestel vandaag nog en stap in de Star Wars wereld!

Waar is LEGO Obi-Wan’s Jedi Interceptor™ 75135 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
215
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75135
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap in de wereld van LEGO® Star Wars met Obi-Wan's Jedi Interceptor™! Dit onmisbare ruimteschip is uitgerust met een origineel kleurenschema, vouwvleugels, dubbel boordgeschut met veermechanisme en een openende cockpit waar Obi-Wan Kenobi zelf plaats kan nemen. Bovendien wordt deze set geleverd met een R4-P17 Astromech Droid die je kunt plaatsen in het schip. Zo kun je jouw favoriete scene uit Star Wars: Episode III Revenge of the Sith naspelen en het galactische gevecht opnieuw beleven!

Met deze LEGO set beleef je het avontuur van Star Wars op een unieke manier. Je kruipt in de huid van Obi-Wan Kenobi en gebruikt je lichtzwaard om de vijanden te verslaan en de orde in het heelal te herstellen. Dankzij het veergeladen boordgeschut ben je helemaal klaar om het gevecht aan te gaan en de vijandige ruimteschepen te vernietigen. De Jedi Interceptor beschikt over alles wat een Jedi nodig heeft om te overleven in het universum. Met een hoogte van 6 cm, lengte van 17 cm en breedte van 17 cm is dit ruimteschip een echte must-have voor elke Star Wars en LEGO fan.

De LEGO Obi-Wan's Jedi Interceptor™ set bevat alles om je eigen avontuur te beginnen. Het bevat een miniatuur versie van Obi-Wan Kenobi en zijn trouwe Astromech Droid R4-P17, zodat je het universum kunt verkennen en het gevecht kunt aangaan. Je kunt de set gebruiken als onderdeel van een grotere collectie of als een op zichzelf staand stuk speelgoed. Het is ook een perfect cadeau voor Star Wars liefhebbers van alle leeftijden die houden van LEGO en spelen met bouwblokken.

Met LEGO® Star Wars kan je jouw eigen universum bouwen en het fictieve avontuur van Obi-Wan Kenobi in jouw eigen huis beleven. Door samen te spelen met vrienden en familie kun je de strijd aangaan tegen de Dark Side en de Jedi Orde beschermen. Dit speelgoed is niet alleen educatief, het is ook een welkome afwisseling in het dagelijks leven. Het is de perfecte manier om te ontspannen en de Star Wars wereld binnen te stappen.

Of je nu een fan bent van LEGO of Star Wars, of beide: Obi-Wan's Jedi Interceptor™ set is een must-have. Bouw jouw eigen ruimteschip, laat je fantasie de vrije loop en creëer de avonturen die jij wilt beleven. Bestel vandaag nog jouw set en ontdek de galaxy van Star Wars!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75106

Imperial Assault Carrier™

foto van lego set854245

Fennec Shand™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.