Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Carbon vriesruimte 75137

LEGO Star Wars set 75137 is een prachtig gedetailleerde replica van de Carbon vriesruimte uit The Empire Strikes Back.
Inclusief Han Solo, Boba Fett en Ugnaught minifiguren, biedt de set mogelijkheid om de beroemde scène na te spelen.
Met bevriesfunctie, controlecentrum en mini-versie van Boba Fett's helm.
Perfect voor fans van alle leeftijden.
Bestel nu en beleef jouw eigen Star Wars avontuur!

Waar is LEGO Carbon vriesruimte 75137 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
231
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-01-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
75137
lego insiders punten icoon
262
punten

Bereid je voor op een epische ruimtemissie naar de planeet Bespin, waar je de legendarische held Han Solo moet redden uit de klauwen van de boosaardige Boba Fett! LEGO Star Wars set 75137 biedt een prachtig gedetailleerde replica van de beruchte Carbon vriesruimte uit Episode V The Empire Strikes Back. Volledig uitgerust met een bedieningsruimte, bed met bevriesfunctie, trap, lift en onmisbare minifiguren, biedt deze set een onvergetelijke ervaring voor fans van alle leeftijden.

Als je fan bent van Star Wars, weet je dat Han Solo gevangen is genomen op de planeet Bespin door de gevreesde Mandalorian Boba Fett en in carboniet wordt bevroren. Jij speelt de held in deze set en moet Han redden voor het te laat is! Met de actiefiguren van Han Solo, Boba Fett en een Ugnaught inbegrepen, zal het gemakkelijk zijn om de beroemdste momenten uit de film na te spelen.

Deze set bevat het controlecentrum van de vriesruimte waar het Allegra gas wordt geregenereerd en de koude-inductieprisma's worden geactiveerd om Han Solo in Carbonite te bevriezen. Met het bed met bevriesfunctie en de lift is het mogelijk om Boba Fett op te hijsen om de wacht te houden en verlies je geen moment tijdens je reddingsmissie. De bevriesfunctie kan worden geactiveerd met een simpele druk op de knop, waardoor je de beroemde scène uit The Empire Strikes Back kunt herscheppen.

De set biedt ook een gedetailleerde mini-versie van Boba Fett’s helm en zijn iconische blaster om het helemaal af te maken. De afmetingen van de set zijn 13 cm hoog (met het carboniet-bed omhoog), 18 cm breed en 14 cm diep, waardoor het niet te groot is en perfect past in elke LEGO-collectie.

Met LEGO Star Wars set 75137 kun je urenlang plezier beleven aan het spelen en verzamelen van deze nostalgische herinneringen uit de film en biedt het de perfecte set voor zowel jongeren als volwassenen.

Dus waar wacht je nog op? Spring in je X-wing, ga op weg naar Bespin en red Han Solo voordat hij voor altijd ingevroren blijft! Met de Carbon vriesruimte van LEGO Star Wars set 75137 kan elke fan van alle leeftijden een stukje Star Wars-magie in huis halen en een onvergetelijke herinnering creëren. Bestel nu en beleef jouw eigen avontuur in een sterrenstelsel ver, ver hier vandaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75194

First Order TIE Fighter™ microfighter

foto van lego set75384

De Crimson Firehawk™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.