Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO AT-ST™ Walker 75153

Laat je Star Wars fantasie tot leven komen met de legendarische AT-ST Walker! Met verstelbare poten, draaiende bovenbouw en gedetailleerd interieur.
Inclusief drie minifiguren en wapens.
Geschikt voor kinderen en volwassenen.
Perfect voor het naspelen van scènes uit Rogue One en andere Star Wars films.
Afmetingen: 24 cm hoog, 16 cm lang en 13 cm breed.
Breid je LEGO Star Wars collectie uit en beleef spannende avonturen.
Koop vandaag nog en word een deel van de Star Wars familie!

Waar is LEGO AT-ST™ Walker 75153 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
449
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
30-09-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
75153
lego insiders punten icoon
412
punten

Laat je Star Wars fantasie tot leven komen met de legendarische AT-ST Walker! Deze gave set is voorzien van alles wat jij nodig hebt om op de rebellen te jagen. Van verstelbare poten en een bovenbouw die draait via een wiel, tot een cockpit en bovenluik die open kunnen. Het gedetailleerde interieur biedt zelfs plaats voor een minifiguur. Niet te vergeten: het dubbele veermechanisme-geschut en in hoogte verstelbare wapens aan de voorkant!

Maak je geen zorgen, deze AT-ST Walker wordt geleverd met drie minifiguren om jou te helpen bij je missie. Zo heb je een AT-ST Driver, Baze Malbus met zijn zware blaster en een Rebel Trooper. Met hun wapens en gadgets klaar voor gebruik, ga jij het gevecht aan om vrede te herstellen in het universum.

Je hebt misschien wel gehoord dat deze set perfect is voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud. Maar wees gerust, het is ook geschikt voor volwassenen die graag hun LEGO Star Wars collectie willen uitbreiden! De set biedt daarnaast een passende bouwuitdaging voor iedereen die van Star Wars houdt.

Kom met deze set helemaal in de sfeer van de extreem populaire Star Wars film Rogue One. De AT-ST Walker is namelijk onderdeel van vele legendarische scènes uit deze film. Bovendien is de set ook perfect voor het naspelen van andere memorabele momenten uit het Star Wars universum.

Met afmetingen van ongeveer 24 cm hoog, 16 cm lang en 13 cm breed is de AT-ST Walker de perfecte maat om in je kamer te plaatsen en te bewonderen. En als je de bouwuitdaging hebt voltooid, zul je trots zijn op het resultaat.

Haal deze unieke set in huis en laat de magie van LEGO Star Wars tot leven komen! Met dit speelgoed beleef jij de spannendste avonturen en word jij de held van het Star Wars universum. Voeg deze set toe aan je collectie en begeef je in een universum vol plezier en avontuur.

Koop jouw AT-ST Walker vandaag nog en word een deel van de Star Wars familie! May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (25-05-2023) € 26.95 (25-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75017

Duel op Geonosis™

foto van lego set75100

First Order Snowspeeder™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.