Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Duel op Naboo™ 75169

Beleef epische Star Wars-duels met LEGO set 75169 Duel op Naboo™.
Verdedig de krachtveldgenerator op Naboo met Qui-Gon Jinn en Obi-Wan Kenobi tegen de angstaanjagende Darth Maul.
De set bevat gedetailleerde laserdeuren, een minifiguur-katapultfunctie en een zuiveringskamer met uitneembaar 'plasma'-element.
Inclusief Qui-Gon Jinn, Obi-Wan Kenobi en Darth Maul minifiguren met bijpassende wapens.
Geschikt voor kinderen van 7-12 jaar en volwassen Star Wars fans.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Duel op Naboo™ 75169 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
208
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75169
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap in de wereld van Star Wars en beleef epische duels tussen de Jedi en de Sith met de LEGO set 75169 Duel op Naboo™. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk je eigen spannende gevechten tussen Qui-Gon Jinn en Obi-Wan Kenobi aan de ene kant en de gevreesde Darth Maul aan de andere kant. Het decor van deze geweldige set is de krachtveldgenerator op Naboo, waar de strijd om de macht wordt uitgevochten.

Deze set is tot in de kleinste details ontworpen en bevat onder andere laserdeuren met duwbediening, een minifiguur-katapultfunctie in de kern van de generator en een zuiveringskamer die open kan met een uitneembaar 'plasma'-element. Maar dat is niet alles, want de set bevat ook drie geweldige minifiguren: Qui-Gon Jinn, Obi-Wan Kenobi en Darth Maul. En daar horen natuurlijk ook authentieke wapens bij, zoals Qui-Gons groene Lichtzwaard, Obi-Wans blauwe Lichtzwaard en Darth Mauls Lichtzwaard met dubbel blad.

Met deze set kun je beroemde scènes vol actie naspelen uit de film Star Wars: Episode I: The Phantom Menace. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 7-12 jaar, maar ook volwassen Star Wars fans zullen zich hiermee uitstekend vermaken. De afmetingen van de set zijn ca. 13 cm hoog, 19 cm breed en 11 cm diep, waardoor deze gemakkelijk op te bergen is.

Bouw je eigen Naboo-avontuur en laat de Jedi en de Sith tegenover elkaar staan in een uitdagend duel. Met de gedetailleerde laserdeuren, de minifiguur-katapultfunctie en de zuiveringskamer met uitneembaar plasma-element heb je alle tools in handen om een geweldig gevecht te kunnen neerzetten. Laat Qui-Gon Jinn en Obi-Wan Kenobi samenwerken om Darth Maul te verslaan of creëer je eigen verhaal waarin het lot van de krachtveldgenerator op Naboo in jouw handen ligt.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef keer op keer een nieuw avontuur met deze geweldige LEGO set. Geschikt voor jong en oud en met oog voor detail en authenticiteit. Bestel de LEGO set 75169 Duel op Naboo™ vandaag nog en ontdek de magie van Star Wars opnieuw!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75346

Pirate Snub Fighter

foto van lego set5007291

Stormtrooper™ sleutellampje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.