Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strijd op Scarif 75171

De LEGO set 75171 Strijd op Scarif stelt kinderen in staat om avonturen uit de film Rogue One na te spelen.
Met extra's zoals een wapenarsenaal en geheime plannen voor de Death Star, blijft de strijd spannend.
De set bevat vier minifiguren en wapens, en is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar.
Bestel vandaag nog en start je eigen strijd tegen het Keizerrijk in het Star Wars universum.

Waar is LEGO Strijd op Scarif 75171 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9517-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
419
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75171
lego insiders punten icoon
525
punten

Stap in de wereld van Star Wars en speel avontuurlijke scènes na uit de film Rogue One met de LEGO set 75171 Strijd op Scarif. Kruip in de huid van heldhaftige personages zoals Jyn Erso en Cassian Andor en ga op een gevaarlijke missie om de geheime plannen voor de Death Star te vinden op de planeet Scarif, die zwaar gepantserd is met een strandbunker.

Deze LEGO set zit boordevol extra's om de strijd nog spannender en uitdagender te maken. Zo biedt het een verborgen wapenarsenaal, bunker-schuifdeuren met een vergrendelfunctie, exploderende vloerdelen, een controlepaneel en een oranje krat dat open kan. Je kunt ook de geheime plannen voor de Death Star van het Keizerrijk vinden. Met deze extra's blijft de strijd altijd spannend en kun je je tegenstanders altijd slim te slim af zijn.

Met de set ontvang je vier minifiguren: Jyn Erso, Cassian Andor en twee Scarif Stormtroopers. Naast de minifiguren zijn er ook verschillende wapens waar je mee kunt spelen zoals vier blasters en twee speciale blasters, en drie thermische detonatoren en een elektro-verrekijker als accessoire-elementen. Zo ben je altijd goed voorbereid op de confrontatie met de vijand.

De set is perfect geschikt voor kinderen van 8 tot 14 jaar en biedt een bouw- en speelervaring die perfect bij deze leeftijd past. De afmetingen van de set zijn ongeveer 10 centimeter hoog, 25 centimeter breed en 22 centimeter diep. Met deze set beleef je fantastische avonturen tijdens het naspelen van de film Rogue One en laat je je fantasie de vrije loop.

Bestel nu de LEGO set 75171 Strijd op Scarif en ga de ultieme strijd aan tegen het Keizerrijk. Met deze set beleef je actie en spanning zoals je die nog nooit hebt ervaren. Combineer de set met andere LEGO Star Wars sets om je creaties uit te breiden en zo nog meer avonturen te beleven in het Star Wars universum. Bestel vandaag nog en start je eigen strijd tegen het Keizerrijk!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (25-05-2023) € 34.95 (25-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75339

Death Star™ Afvalpers diorama

foto van lego set75217

Imperial Conveyex Transport™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.