Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO First Order Heavy Scout Walker™ 75177

Breng de epische strijd tussen het verzet en de First Order naar een hoger niveau met de LEGO Star Wars First Order Heavy Scout Walker set (75177).
Deze set, geïnspireerd op Star Wars: Episode VIII, biedt veel bouwplezier en avontuur.
Met uitklapbare wapens en bewegende poten is dit een krachtige set.
Inclusief vier unieke minifiguren en geschikt voor jongeren en volwassenen vanaf 9 jaar.
Bestel nu en beleef het Star Wars universum!

Waar is LEGO First Order Heavy Scout Walker™ 75177 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 46.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 59.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 64.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
554
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75177
lego insiders punten icoon
162
punten

Breng de epische strijd tussen het verzet en de First Order naar het volgende niveau met de LEGO Star Wars First Order Heavy Scout Walker set (75177). Deze set is geïnspireerd op de spannende Star Wars: Episode VIII film en biedt een krachtige mix van bouwplezier en avontuur. Stap in de cockpit van dit indrukwekkende voertuig en neem plaats met twee van je favoriete minifiguren terwijl je je klaarmaakt voor een epische missie.

Met uitklapbare wapens aan de zijkanten en de voorkant, opbergclips voor raketten en verborgen wielen die je kunt draaien om de poten te laten 'kruipen', is de First Order Heavy Scout Walker echt een kracht om rekening mee te houden. Maar dat is nog niet alles; als je tegen de walker duwt, bewegen de poten en zijn de wapens klaar om te vuren!

Als klap op de vuurpijl wordt deze set geleverd met vier unieke minifiguren. Allereerst hebben we Generaal Hux, de meedogenloze leider van de First Order. Dan hebben we een First Order Gunner die getraind is in het gebruik van de zware wapens van de First Order. Als derde hebben we een dappere Resistance Trooper die is uitgerust met het nieuwste wapentuig. En tenslotte, maar zeker niet de minste, is er een First Order Flametrooper met zijn gevreesde vlammenwerper.

Of je nu een fan bent van het Star Wars universum, of gewoon van leuke en uitdagende bouwprojecten houdt, deze set is voor jou. Bovendien is deze set niet alleen ideaal om mee te spelen, maar ook om tentoon te stellen en als verzamelobject te bewaren. Of je hem nu naast je andere Star Wars sets plaatst of in het midden van je verzameling laat stralen, de First Order Heavy Scout Walker is een echte blikvanger.

Deze set heeft een afmeting van ca. 20 cm hoog, 17 cm lang en 9 cm breed en is geschikt voor jongeren en volwassenen vanaf 9 jaar oud. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO Star Wars First Order Heavy Scout Walker set en ga op avontuur in het epische Star Wars universum. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 46.95 (25-05-2023) € 87.95 (28-11-2023) € 72.36

Ook aanbevolen:

foto van lego set75336

Transport van de Inquisitor Scythe™

foto van lego set75079

Shadow Troopers™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.