Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rathtar™ ontsnapping 75180

De LEGO set 75180, Rathtar™ ontsnapping, brengt de spanning van Star Wars: The Force Awakens in huis.
Speel beroemde scènes na met Han Solo en Chewbacca en beleef enge situaties met de angstaanjagende Rathtars.
Met modulaire opbouw en vele accessoires kan je eindeloos nieuwe avonturen bedenken.
Geschikt voor alle leeftijden.
Perfect cadeau voor Star Wars-fans.
Koop nu en start je avontuur!

Waar is LEGO Rathtar™ ontsnapping 75180 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 69.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
836
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75180
lego insiders punten icoon
675
punten

Lego Set 75180 Rathtar™ ontsnapping – Haal de spanning van Star Wars: The Force Awakens in huis en speel de beroemde scènes samen met Han Solo en Chewbacca na! Het vrachtschip van de gangster Bala-Tik en zijn Guavian Security Soldiers zit vol herkenbare details, zoals een beweegbare branddeur, een valluik en een verstopplek onder de vloer. Maar de Rathtars, de gruwelijke, zelf te bouwen monsters met beweegbare tentakels en spitse tanden, maken deze set pas echt angstaanjagend!

Met de modulaire opbouw van het vrachtschip kan je talloze scenario's bedenken en speel je steeds weer nieuwe escapades van Han Solo en Chewbacca na. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk hoe jij deze enge situaties oplost!

In deze set horen niet alleen Han Solo en Chewbacca bij het team, maar ook Bala-Tik en twee Guavian Security Soldiers. Zij lijken op het eerste gezicht onverslaanbaar, maar met je bouwkundige creativiteit kan je de zware deur laten neerdalen, waardoor deze criminelen vast komen te zitten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Rathtar bevrijdingsfunctie!

Trek de zekering eruit, maak je klaar om te vechten, en laat de vreselijke Rathtars los om de schurken te verjagen! Deze en andere accessoires, zoals een emmer en een bot, maken het spel nog realistischer. Gebruik de noppenschieters om de kwaadwillende soldaten weg te schieten, en vergeet niet om de zwaar bewapende Han Solo en Chewbacca te helpen!

De set is geschikt voor alle leeftijden en eenvoudig aan te passen. Het vrachtschip-interieur heeft controlepaneel-details en is 15 cm hoog, 9 cm breed en 40 cm diep. De Rathtars (met ingetrokken tentakels) zijn elk ca. 4 cm hoog, 7 cm breed en 6 cm diep. Het perfecte cadeau voor elke Star Wars-fan!

Speel spannende scènes na uit de kaskraker Star Wars: The Force Awakens en ontdek de nieuwe avonturen die jij met Han Solo en Chewbacca kan beleven. Combineer de delen van het vrachtschip op nieuwe manieren en bedenk nieuwe verhalen om te beleven. Start je avontuur nu en koop deze Rathtar ontsnappingsset!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.95 (25-05-2023) € 69.95 (25-05-2023) € 69.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75244

Tantive IV™

foto van lego set75017

Duel op Geonosis™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.