Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Darth Vader™ transformatie 75183

Met LEGO set 75183 kun je de transformatie van Anakin Skywalker naar Darth Vader naspelen.
De set bevat drie minifiguren en verschillende functies, waaronder een hefmechanisme en een helm-opzetfunctie.
Met een afmeting van ca.
10 cm hoog, 17 cm breed en 22 cm diep is de set perfect voor elke LEGO- of Star Wars-collectie.
Bestel de set vandaag nog en beleef jouw eigen Star Wars-avontuur!

Waar is LEGO Darth Vader™ transformatie 75183 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
282
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75183
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap in de wereld van Star Wars en beleef de legendarische transformatie van Anakin Skywalker in de gevreesde Darth Vader! Met de LEGO set 75183 Darth Vader™ transformatie kun je deze bekende scène uit Star Wars: Revenge of the Sith naspelen. Laat de tafel met Anakin erop zakken en draai het mechanisme om Darth Vader te onthullen, de grootste creatie van Emperor Palpatine. Je kunt zelf de bekende zwarte helm opzetten en jouw eigen versie spelen van hoe hij de Force gebruikt om de droid en het lichtzwaard-rek door de lucht te laten vliegen!

Deze LEGO set is een must-have voor elke Star Wars-fan, jong of oud. Met de gedetailleerde set kun je niet alleen deze klassieke scène naspelen, maar kun je ook jouw eigen avonturen bedenken in het Star Wars universum. De set bevat drie minifiguren: Emperor Palpatine, Anakin Skywalker en Darth Vader, plus twee medische droids die je zelf kunt bouwen. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om jouw favoriete scènes na te spelen of om jouw eigen verhalen te bedenken!

De set bevat een omkeerbare tafel met hefmechanisme voor Anakin/Vader, een helm-opzetfunctie, een lichtzwaard-rek en een Force 'explodeer'-functie om jouw LEGO Star Wars spelervaring nog echter te maken. Er zijn ook twee lichtzwaarden en medische instrument-elementen inbegrepen. Leg Anakin op de tafel, laat de tafel zakken, draai aan de hendel... en laat Lord Vader opstaan! Druk op de helm-opzetfunctie om Darth Vader zijn bekende, zwarte helm op te zetten. Activeer zijn Force-krachten om van alles door de lucht te laten vliegen!

De set heeft een afmeting van ca. 10 cm hoog, 17 cm breed en 22 cm diep en is perfect voor elke LEGO- of Star Wars-collectie. Met de LEGO set 75183 Darth Vader™ transformatie creëer je jouw eigen avonturen in het Star Wars universum en beleef je de magie van de Star Wars films nu zelf thuis. Bestel jouw set vandaag nog en word de held van jouw eigen avontuur! May the Force be with you.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (25-05-2023) € 26.95 (25-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75317

De Mandalorian™ en het Kind

foto van lego set75175

A-Wing Starfighter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.