Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO First Order Heavy Assault Walker™ 75189

De LEGO set 75189 is de perfecte uitbreiding voor elke LEGO Star Wars collectie.
Met zijn geweldige wapens en indrukwekkende details is dit de ultieme toevoeging voor elk slagveld.
De set bevat ook vijf minifiguren uit de film, waardoor het de ultieme Star Wars ervaring wordt.
Bestel nu en creëer je eigen epische avonturen in het Star Wars universum!

Waar is LEGO First Order Heavy Assault Walker™ 75189 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 129.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 139.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1376
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75189
lego insiders punten icoon
975
punten

Maak je klaar voor de ultieme uitbreiding van je LEGO® Star Wars First Order leger met de Heavy Assault Walker set (75189)! Dit indrukwekkende model, geïnspireerd op de walker uit de ongelooflijk populaire film Star Wars: Episode VIII, heeft alles wat je nodig hebt om de strijd aan te gaan. Met zijn solide pantser, verstelbare poten en een kop die open kan en plaats biedt aan een minifiguur, is dit een machtig wapen om te gebruiken tegen de Resistance.

Wat deze set echt opvalt, zijn de wapens met veermechanisme, richtbaar snelvuurgeschut bovenop en de afneembare gasflessen aan de achterkant die kunnen worden losgelaten. De Heavy Assault Walker bevat ook opbergruimte aan de zijkant met extra noppenmunitie en een openende ruimte aan de achterkant met plaats voor een minifiguur en extra raketmunitie. Alles wat je nodig hebt om voorbereid te zijn op elke situatie!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je bij deze set ook nog vijf minifiguren om je collectie uit te breiden: kapitein Poe Dameron, Rey, een Resistance Trooper, een First Order Walker Driver en een First Order Stormtrooper. Elk figuur is tot in detail uitgewerkt en compleet met wapens. Rey heeft haar kenmerkende lichtzwaard, terwijl de anderen zijn uitgerust met blasters en blasterpistolen.

Maar dat is niet alles, want de Heavy Assault Walker set heeft nog meer fantastische eigenschappen. Zo kan je het snelvuurgeschut bovenaan richten door simpelweg aan de hendel te draaien. Hoe cool is dat? En wanneer je klaar bent met spelen, kan je deze prachtige set uitstallen op een plank of pronkstukkenplank. Want het design en de kleur van deze Heavy Assault Walker is simpelweg adembenemend!

De afmetingen zijn ca. 35 cm hoog, 35 cm lang en 12 cm breed, waardoor het model een indrukwekkend formaat heeft en met gemak boven al je andere LEGO® sets uittorent.

Samenvattend is deze Heavy Assault Walker set (75189) zeker de perfecte uitbreiding voor elke LEGO® Star Wars collectie. Met zijn geweldige wapens en indrukwekkende details is dit de ultieme toevoeging voor elk slagveld. En met de vijf minifiguren uit de film maakt het de set de ultieme Star Wars ervaring! Bestel nu de Heavy Assault Walker set en creëer je eigen epische avonturen in het universum van Star Wars!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 129.95 (24-05-2023) € 129.95 (24-05-2023) € 129.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75049

Snowspeeder™

foto van lego set75085

Hailfire Droid™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.