Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Millennium Falcon™ 75192

De LEGO Star Wars Millennium Falcon set (75192) is de ultieme verzamelset met 7500 onderdelen.
Het grootste LEGO-model ooit gemaakt en perfect om mee te spelen.
Het schip heeft prachtige details, vierdubbele laserkanonnen, landingspoten en een laadklep.
De set wordt geleverd met minifiguren van Han Solo, Chewbacca, Princess Leia, C-3PO, Rey, Finn, BB-8 en meer.
Ideaal voor Star Wars-fans en LEGO-liefhebbers.
Bestel vandaag nog en ga op avontuur met deze geweldige set!

Waar is LEGO Millennium Falcon™ 75192 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 64919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 679.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 724.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 74919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 849.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
7541
leeftijd icoon
16+
intro datum icoon
01-10-2017
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
75192
lego insiders punten icoon
6375
punten

Welkom in een gigantische nieuwe wereld van LEGO® Star Wars met de ultieme verzamelset: de Millennium Falcon! Met 7500 onderdelen is dit het grootste LEGO-model dat we ooit hebben gemaakt en de meest legendarische Star Wars-set die er bestaat. Deze buitengewone versie van het onvergetelijke Corelliaanse schip van Han Solo zit vol met fantastische details en is perfect om urenlang mee te spelen.

De Millennium Falcon is voorzien van prachtige details aan de buitenkant, vierdubbele laserkanonnen aan de boven- en onderkant, landingspoten en een laadklep die omlaag kan worden gebracht. De cockpit heeft zelfs ruimte voor 4 minifiguren en heeft een afneembare koepel. Maar dat is nog maar het begin, want dit geweldige model heeft nog veel meer te bieden!

Verwijder afzonderlijke rompplaten om het zeer gedetailleerde hoofdgedeelte te bekijken, net als het achterste compartiment en het wapenstation. En het beste van alles is dat de set wordt geleverd met verwisselbare radarschotels en crew, zodat jij zelf kunt kiezen of je de klassieke LEGO Star Wars avonturen naspeelt met Han, Leia, Chewbacca en C-3PO, of aan de slag gaat in de wereld van Episode VII en VIII met de oudere Han, Rey, Finn en BB-8!

En dat is nog niet alles, want deze set wordt ook geleverd met minifiguren van 4 klassieke bemanningsleden: Han Solo, Chewbacca, Princes Leia en C-3PO. En dat is nog niet alles, want deze set wordt ook geleverd met minifiguren van 3 Episode VII/VIII bemanningsleden: de oudere Han Solo, Rey en Finn. En dat is nog steeds niet alles, want er zijn ook figuren zoals een BB-8 droid, 2 bouwbare Porgs en een bouwbare Mynock!

En daar houdt het niet op, want er zijn nog meer geweldige features te ontdekken! Aan de buitenkant vind je gedetailleerde afneembare romppanelen, een verborgen blasterkanon, vierdubbele laserkanonnen aan de boven- en onderkant en 7 landingspoten. Het hoofdgedeelte is voorzien van een zitgedeelte, een holografisch Dejarik-spel, een helm voor gevechtstraining op afstand, een technisch station met draaistoel voor een minifiguur en een deuropening met doorgangsdecoratie om zelf te bouwen.

Het achterste gedeelte omvat de motorkamer met hyperdrive en console, 2 deuren, een verborgen ruimte onder de vloer, 2 luiken voor ontsnappingscapsules, een technische console en een ladder voor toegang tot het wapenstation. Het wapenstation is voorzien van een stoel voor een minifiguur en een afneembaar paneel met een volledig draaiend vierdubbel laserkanon. Er is ook een extra laserkanon toegevoegd aan de onderkant.

Dit model bestaat uit maar liefst 7500 onderdelen en wordt geleverd met een informatiebordje. De set bevat ook een cockpitluifelement dat nieuw is vanaf oktober 2017. Er zijn wapens van de klassieke crew, zoals Han's blasterpistool en Chewbacca's bowcaster voor het afvuren van noppen. En er zijn ook wapens van de crew uit Episode VII/VIII, zoals Hans blaster, Rey's kleine zilveren blaster en Finn's medium blastergeweer.

Wijzig de kenmerken en crew om in de klassieke of in de Episode VII/VIII versie van de Millennium Falcon te spelen! Open de afzonderlijke romppanelen om toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur terwijl de look van de buitenkant behouden blijft. Schuif het paneel opzij om het verborgen blasterkanon te onthullen. Draai het hoofd van de klassieke Leia en Han om hun ademhalingsmaskerdecoratie te bekijken.

Deze set is het perfecte intergalactische speelgoed en ideaal om tentoon te stellen! Met afmetingen van ca. 21 cm hoog, 84 cm lang en 60 cm breed is dit echt een indrukwekkend stuk dat de aandacht trekt. Of je nu een Star Wars-fan bent of gewoon van LEGO houdt, deze set is een must-have voor je collectie.

Dus waar wacht je nog op? Bestel de LEGO® Star Wars Millennium Falcon vandaag nog en ga op avontuur met Han, Leia, Chewbacca, C-3PO, de oudere Han, Rey, Finn, BB-8 en nog veel meer geweldige personages!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 608.96 (08-06-2024) € 921.00 (30-05-2023) € 745.74

Ook aanbevolen:

foto van lego set75334

Obi-Wan Kenobi™ vs. Darth Vader™

foto van lego set75295

Millennium Falcon™ microfighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.