Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO First Order specialisten Battle Pack 75197

Breid je First Order troepen uit en bereid je voor op epische veldslagen met het First Order Specialists Battle Pack van LEGO® Star Wars! Deze set bevat een draaibaar en in hoogte verstelbaar laserkanon met veermechanisme-geschut voor nauwkeurige doelwitten.
Verzamel de vier minifiguren met unieke wapens en vaardigheden.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Bestel nu voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO First Order specialisten Battle Pack 75197 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
108
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75197
lego insiders punten icoon
135
punten

Breid je First Order troepen uit en bereid je voor op epische veldslagen met het First Order Specialists Battle Pack van LEGO® Star Wars! Deze set biedt tal van mogelijkheden voor avontuur en actie en is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.

Met het draaibare en in hoogte verstelbare laserkanon heb je perfecte controle over het slagveld. Bovendien is het kanon uitgerust met een veermechanisme-geschut wat ervoor zorgt dat je je doelwitten haarscherp raakt. De schitterende omgeving van Star Wars: The Last Jedi komt tot leven in deze set met coole details en realistische accessoires.

Het First Order Specialists Battle Pack bevat maar liefst vier stoere minifiguren. Verzamel de unieke en gevarieerde wapens zoals de laserbijlen en noppenblasters en ontdek de unieke vaardigheden van iedere figuur. De set bevat een First Order Gunner, een First Order Shuttle Pilot en twee First Order Stormtrooper Executioners. Elk minifiguur heeft een eigen persoonlijkheid, uitrusting en verdediging.

De set biedt eindeloos speelplezier en stelt je in staat om de meest memorabele momenten uit Star Wars: The Last Jedi na te spelen. Bouw imposante slagvelden en creëer jouw eigen verhalen waarbij je je tegenstanders voorbij gaat. Zal de First Order overwinnen of krijgen de helden van de Resistance toch de overhand?

Het First Order Specialists Battle Pack is geschikt voor kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf jaar en kan zowel alleen als in teamverband worden gespeeld. Bovendien is deze set onderdeel van de LEGO® Star Wars collectie en biedt het de kans om jouw stoere verzameling uit te breiden met nieuwe en unieke stukken.

Kortom: ben jij klaar om de First Order te versterken en deel uit te maken van het epische strijdperk in het heelal? Bestel dan nu het First Order Specialists Battle Pack van LEGO® Star Wars en beleef urenlang speelplezier. Met deze set geef je vorm aan je eigen fantastische avonturen en ervaar je de magie van de populairste franchise in het genre. Moge The Force met je zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75336

Transport van de Inquisitor Scythe™

foto van lego set75081

T-16 Skyhopper™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.