Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO First Order AT-ST™ 75201

De LEGO set 75201 is een uitdagende Star Wars bouwset waarmee kinderen van 8-14 jaar hun favoriete scènes uit Star Wars: The Last Jedi kunnen nabootsen.
Het bevat een deels gebouwde First Order AT-ST Walker met verstelbare poten en geschut, evenals een bouwbare hangarlift.
Inclusief 3 minifiguren: Finn, Rose, Captain Phasma en BB-8.
Geschikt voor Star Wars-fans en verzamelaars.

Waar is LEGO First Order AT-ST™ 75201 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 51.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
370
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75201
lego insiders punten icoon
487
punten

Stap in de wereld van Star Wars en beleef de opwinding van het nabootsen van de best verkochte filmsaga met een uitdagende LEGO® Star Wars missie. Maak je klaar om te ontsnappen met het deels gebouwde First Order AT-ST Walker dat dienst doet als een gedetailleerd speelgoed model, met verstelbare poten, dubbel veermechanisme-geschut en een draaibare geschutskoepel voor eindeloze action-packed scènes.

Naast de First Order walker, bevat dit speelgoed een bouwbare hangarlift om spannende gevechten en missies na te spelen net zoals de verzetsstrijders Finn, Rose, BB-8 en Captain Phasma deden in Star Wars: The Last Jedi.

Inclusief 3 minifiguren: Finn en Rose in First Order vermomming en Captain Phasma, plus een figuur van BB-8. Ze zijn allemaal uitgedost met heroïsche wapens zoals Finns blasterpistool en baton, Rose's blasterpistool en Captain Phasma's blaster en speer. En met de bouwbare hangarlift heb je ook de mogelijkheid om de helden aan boord van de walker te laten klimmen om zichzelf te verdedigen tegen de First Order.

Zodra de missie is volbracht, kun je jouw favoriete scènes uit Star Wars: The Last Jedi naspelen met behulp van de minifiguren en de First Order AT-ST. Gewoonweg alles is mogelijk omdat LEGO® Star Wars-speelgoed geschikt is voor kinderen van 8-14 jaar.

Het deels gebouwde First Order AT-ST model heeft een hoogte van ongeveer 22cm, een lengte van 20cm en 13cm breed. De bouwbare hangarlift, aan de andere kant, heeft een hoogte van 17cm, een diepte van 8cm en een breedte van 4cm.

Dit LEGO® Star Wars-speelgoed is niet alleen enorm leuk om mee te spelen, maar het valt ook goed in de smaak bij Star Wars-fans en verzamelaars. Dus waar wacht je op? Vorm een alliantie, kies je favoriete personage en maak je klaar voor urenlang plezier met het naspelen van je favoriete scènes uit de Star Wars-saga met de LEGO® Star Wars First Order AT-ST Walker. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 51.95 (25-05-2023) € 51.95 (25-05-2023) € 51.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75219

Imperial AT-Hauler™

foto van lego set75271

Luke Skywalkers Landspeeder™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.