Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sandspeeder™ 75204

Met LEGO set 75204 haal je de unieke Sandspeeder™ in huis, gebaseerd op de iconische Snowspeeder uit Star Wars.
Deze set bevat te gekke woestijncamouflage-elementen, wapens met veermechanisme en een condensatietoren.
Speel epische gevechten na met 2 minifiguren en breid je LEGO Star Wars collectie uit.
Bestel nu en profiteer van gratis verzending en achteraf betalen.
Lees de positieve reviews en ontdek waarom wij het beste adres zijn voor al jouw LEGO aankopen.

Waar is LEGO Sandspeeder™ 75204 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
278
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75204
lego insiders punten icoon
375
punten

De Sandspeeder™ is dé nieuwste aanvulling op jouw LEGO® Star Wars collectie. Dit unieke voertuig, gebaseerd op de iconische Snowspeeder, is voorzien van te gekke woestijncamouflage-elementen en een minifiguurcockpit die open kan. Maar dat is nog niet alles! De Sandspeeder heeft ook wapens met veermechanisme, zodat jij je kunt verdedigen tegen de vijand. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze set geleverd met een condensatietoren die om kan vallen. Hier kun je al je schietkunsten op oefenen en zo je Sandspeeder piloot vaardigheden verbeteren.

Met de Sandspeeder set kun je jouw eigen epische gevechten nabootsen en de held spelen van het verre en spannende Star Wars universum. Deze set wordt geleverd met 2 minifiguren: een Sandspeeder Pilot en een Sandspeeder Gunner. Zo kun jij de Sandspeeder besturen en iemand aanwijzen om je te helpen bij het raken van de vijand.

Deze LEGO Star Wars set is geschikt voor kinderen van 7-12 jaar en biedt urenlang bouw- en speelplezier. Als je eenmaal klaar bent met bouwen, kun je de Sandspeeder tentoonstellen of gebruiken als onderdeel van jouw eigen Star Wars scenario's. De Sandspeeder is maar liefst 17 cm lang, 14 cm breed en 6 cm hoog. De condensatietoren heeft een hoogte van 13 cm, is 5 cm breed en 10 cm diep.

Kortom, met de Sandspeeder set kun jij ultiem speelplezier beleven en je Star Wars collectie uitbreiden. Bestel nu en wordt de held van jouw eigen legendarische verhalen. May the force be with you!

Wil jij deze set bestellen? Dat kan natuurlijk gemakkelijk en snel via onze webshop. Bestellingen vanaf €50 worden gratis verzonden. Betaal jij liever achteraf? Geen probleem! Achteraf betalen is bij ons ook mogelijk. Twijfel je nog? Lees dan vooral de reviews van andere klanten. Wij scoren namelijk hoog op kwaliteit, service en levering en zijn daarom het beste adres voor al jouw LEGO aankopen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75296

Darth Vader™ Meditatiekamer

foto van lego set75384

De Crimson Firehawk™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.