Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Keizerlijke patrouille Battle Pack 75207

De LEGO set 75207, het Keizerlijke Patrouille Battle Pack, stelt je in staat om de orde in het universum te handhaven.
Met een geweldige speeder en vier minifiguren kun je epische scènes naspelen en je collectie uitbreiden.
De set bevat ook noppenblasters voor spannende gevechten.
Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar oud.
Koop dit speelgoed vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Keizerlijke patrouille Battle Pack 75207 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
99
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75207
lego insiders punten icoon
135
punten

Maak je klaar om de orde te handhaven in het universum met het LEGO® Star Wars Keizerlijke patrouille Battle Pack! Dit pakket bevat alle benodigdheden om je eigen epische scènes van de keizerlijke macht na te spelen en je Star Wars minifigurencollectie uit te breiden.

De set bevat een geweldige speeder met noppenschieters en zitplaats voor een minifiguur, plus vier andere minifiguren, waaronder een Emigration Officer, een Recruitment Officer en twee Imperial Patrol Troopers. Met deze krachtige krachten tot je beschikking kun je elke bedreiging voor het keizerschap de kop indrukken en ervoor zorgen dat de orde overal wordt gehandhaafd.

Of je nu fan bent van de Stormtroopers of de Dark Side, dit LEGO® Star Wars speelgoed zal je interesseren en je bevredigen als volwassene of jongere. Met de uitgebreide details en snelle snelheden van de speeder, zul je genieten van elk avontuur dat je beleeft met dit verbluffende speelgoed. Het is perfect voor het creëren van je eigen Star Wars verhaal en het opbouwen van een geweldige collectie van memorabele personages.

Maar dat is niet alles - dit Battle Pack bevat ook vier noppenblasters die de minifiguren kunnen gebruiken om het gevecht aan te gaan. Met deze krachtige blasters, samen met de snelle en wendbare speeder, ben je gevreesd bij elke missie waarvoor je bent ingehuurd.

De speeder is zo'n 3 cm hoog, 13 cm lang en 5 cm breed en is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar oud. Dit betekent dat het speelgoed veilig en geschikt is voor alle leeftijden en perfect is voor jonge kinderen die zich willen onderdompelen in de wereld van Star Wars!

Dus waar wacht je nog op? Breng de macht van het Keizerrijk naar je eigen thuis met dit LEGO® Star Wars Keizerlijke patrouille Battle Pack en verover de hele Star Wars-galaxie! Koop dit speelgoed vandaag nog en beleef urenlang speelplezier met je vrienden en familie. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75002

AT-RT™

foto van lego set75349

Captain Rex™ Helm

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.