Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Yoda's hut 75208

Beleef de trainingsscène van Luke Skywalker en Yoda in Yoda's hut met LEGO set 75208.
Bouw de moeraswoning met trainingsgedeelten en ontdek het gedetailleerde interieur.
Speel avonturen na met de inbegrepen minifiguren en accessoires.
Geschikt voor kinderen tussen 7 en 12 jaar.
Bestel nu en red het universum!

Waar is LEGO Yoda's hut 75208 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
229
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75208
lego insiders punten icoon
262
punten

Kom naar Dagobah en beleef een beroemde trainingsscène uit Star Wars met legendarische Jedi meester Yoda in zijn hut! Deze LEGO® set zit boordevol actie en staat garant voor urenlang speelplezier.

Luke Skywalker is terug en klaar om te leren van de beste Jedi meester die er is. Met deze set kunnen jongeren en volwassenen de epische trainingsscène van Luke Skywalker en Yoda opnieuw beleven. Bouw Yoda's moeraswoning met haar uitklapbare trainingsgedeelten en laat Luke zien wat hij heeft geleerd als jonge Jedi. Stapel dozen op elkaar, sta op één arm, maak een prachtige Kracht-sprong en slinger aan de 'liaan' als een echte Jedi!

Maar dat is nog niet alles. Yoda's hut heeft ook een afneembare Kracht-springfunctie, een slingerfunctie met 'liaan' aan het dak en een gedetailleerd interieur met een opklapbaar bed, een open haard, diverse etenselementen en meubilair, plus een geheime bergruimte onder de vloer. Het interieur is tot in detail uitgewerkt, zodat je samen met Yoda en Luke echt even weg bent uit de echte wereld en volledig opgaat in het Star Wars universum. Beleef avonturen in de hut en laat je fantasie de vrije loop!

Met deze set wordt het alleen maar beter, want ook Yoda en Luke minifiguren en een figuur van R2-D2 zijn inbegrepen. Laat Luke Yoda op zijn rug dragen terwijl hij traint en gebruik Yoda's staf en Luke's lichtzwaard om gevaarlijke Sith tegenstanders uit te schakelen. Accessoire-elementen zoals een wortel, een koekenpan, een fles en een slang maken het spel nog realistischer.

Dit LEGO® Star Wars speelgoed is geschikt voor kinderen tussen 7 en 12 jaar en biedt talloze mogelijkheden om te spelen en te bouwen. Minder ervaren bouwers kunnen dankzij de makkelijk te volgen instructies toch snel aan de slag, terwijl ervaren bouwers veel details ontdekken die de set nog specialer maken.

De set is 11cm hoog, 25cm lang en 11 cm breed en past daarmee in iedere kamer of speelruimte. Kortom, of je nu een fan bent van Star Wars of gewoon dol bent op LEGO, Yoda's hut is simpelweg een must-have. Beleef de spannendste avonturen in het Star Wars universum met deze fantastische LEGO set. Bestel hem snel en begin jouw missie om het universum te redden van duistere krachten. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75100

First Order Snowspeeder™

foto van lego set40298

DJ Minifigure Display

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.