Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Star Wars™ adventkalender 75213

De 75213 LEGO Star Wars adventkalender is het perfecte cadeau om in de kerststemming te komen.
Open elke dag in december een deurtje voor verrassende LEGO minifiguren, ruimteschepen en meer.
Met 5 minifiguren en 3 figuren geïnspireerd op Star Wars, biedt deze set plezier voor jong en oud.
Met modellen zoals de TIE Fighter en een uitvouwbare speelmat, kan je je eigen Star Wars avonturen naspelen.
Mis deze unieke adventkalender niet en bestel hem vandaag nog.

Waar is LEGO LEGO® Star Wars™ adventkalender 75213 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
307
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75213
lego insiders punten icoon
240
punten

Ben je op zoek naar een fantastisch cadeau om in de kerststemming te komen? Dan is de 75213 LEGO® Star Wars adventkalender perfect voor jou! Elke dag in december kun je een deurtje openmaken en ontdekken welke LEGO minifiguren, ruimteschepen, voertuigen en andere cadeautjes erachter schuilen. En als je alle deurtjes hebt geopend, is er nog een extra verrassing: een uitvouwbare speelmat waarop je de avonturen van Star Wars kunt naspelen op de woestijn- en ijsplaneet.

Deze adventkalender is een geweldige manier om in de kerststemming te komen en om je liefde voor Star Wars te vieren. Met 5 minifiguren en 3 figuren die allemaal zijn geïnspireerd op de iconische personages uit de Star Wars saga, is deze set perfect voor zowel jongeren als volwassenen.

Wat kun je allemaal verwachten in deze fantastische adventkalender? Je zal onder andere de volgende modellen ontdekken: een landspeeder, de Arrowhead, een Republic Fighter Tank, een Naboo Starfighter, een Twin-Pod Cloud Car, de Starfighter van Generaal Grievous, een blasterkanon, een Delta-7 Jedi Starfighter, een Imperial Troop Transport, een TIE Fighter, een AT-ACT, een Zeta Class Cargo Shuttle en een Imperial Speeder Bike. En natuurlijk zullen er ook verschillende wapens aanwezig zijn, zoals een blasterpistool, 3 blastergeweren, 2 blasters en een lichtzwaard.

Naast al deze geweldige modellen, bevat deze set ook unieke figuren zoals Rose, Rowan, Generaal Merrick, een Battle Droid, een Death Trooper, een Rathtar, een Guavian Security Soldier en een IG-88 droid. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog extra cadeautjes zoals een condensatietoren in kerstsfeer, een sneeuwpop en extra munitienoppen!

Dus waar wacht je nog op? Maak elke dag in december een deurtje open en ontdek steeds weer nieuwe verrassingen. En vergeet niet, wanneer je alle cadeautjes hebt verzameld, kun je je eigen onvergetelijke Star Wars avonturen naspelen op de uitvouwbare speelmat. Dit is een cadeau dat je niet wilt missen! Bestel hem vandaag nog en vier de kerst met LEGO® Star Wars adventkalender!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75334

Obi-Wan Kenobi™ vs. Darth Vader™

foto van lego set75308

R2-D2™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.