Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Snoke's troonzaal 75216

De LEGO set 75216 is gebaseerd op de troonzaalscene uit Star Wars: The Last Jedi en bevat de troonzaal van Supreme Leader Snoke.
Verzamel vijf gedetailleerde minifiguren, inclusief Rey, Kylo Ren en Elite Praetorian Guards.
Beleef spannende gevechten en creëer je eigen verhaal met deze indrukwekkende set.
Bestel nu en beleef Star Wars op een fantastische manier!

Waar is LEGO Snoke's troonzaal 75216 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
492
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75216
lego insiders punten icoon
600
punten

Stap in de wereld van Star Wars en beleef het legendarische gevecht tussen Supreme Leader Snoke, Rey, Kylo Ren en de Elite Praetorian Guards met LEGO® Star Wars 75216 Snoke's troonzaal!

Deze LEGO set is gebaseerd op de spectaculaire scène uit Star Wars: The Last Jedi en bevat de troonzaal van de Star Destroyer van Snoke. Deze complexe set biedt eindeloos speelplezier met draaiende troon van Snoke, draaiende deur met draaiknop en bewegende vloer. Ontdek de geheime opbergruimte waar Snoke zijn schatten en wapens bewaart.

Bovendien krijg jij de kans om maar liefst vijf LEGO minifiguren te verzamelen! Waaronder Rey, Kylo Ren, Supreme Leader Snoke en 2 Elite Praetorian Guards. Elk personage is gedetailleerd vervaardigd met geweldige accessoires en wapens zoals Rey's lichtzwaard en Kylo Ren's lichtzwaard. De bewakers komen zelfs met een funky accessoire waardoor je hun staf kan transformeren in een indrukwekkende zweepstaf.

Voor Star Wars fans is LEGO Star Wars 75216 Snoke's troonzaal de perfecte set om hun eigen epische avonturen te creëren. Gebruik de troonzaal om de scènes na te spelen uit Star Wars: The Last Jedi of bedenk je eigen verhaal. Laat het gevecht tussen de goed getrainde Elite Praetorian Guards, Rey, Kylo Ren en Supreme Leader Snoke beginnen!

Trek aan de knop zodat het net lijkt alsof Snoke Rey met zijn duistere krachten dichter naar zich toetrekt. Alles in de set is in detail ontworpen en voelt enorm gedetailleerd en authentiek aan. Beleef alle gevechten uit de film tot in het kleinste detail met deze nauwkeurig nagebouwde LEGO set.

Deze set behoort tot de beste LEGO Star Wars sets die er beschikbaar zijn. Het biedt een geweldige ervaring aan fans van Star Wars van alle leeftijden. En niet alleen kinderen zullen de set geweldig vinden, ook volwassenen zullen genieten van het bouwen van deze indrukwekkende set.

Kortom, LEGO Star Wars 75216 Snoke's troonzaal is een fantastische set die iedere Star Wars fan in huis zou moeten hebben. Deze set is perfect voor het naspelen van de epische gevechten uit de film of voor het spelen van jouw eigen creatieve avonturen. Bestel deze set nu en beleef de wereld van Star Wars op een fantastische manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (25-05-2023) € 59.95 (25-05-2023) € 59.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75232

Kylo Ren™ en Sith Trooper™

foto van lego set75167

Bounty Hunter Speeder Bike™ Battle Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.