Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verraad in Cloud City™ 75222

Maak je eigen Star Wars avonturen met de LEGO Star Wars 75222 Verraad in Cloud City set.
Deze gedetailleerde set bevat onder andere het Slave I ruimteschip, een landingsplatform, een carbon vriesruimte en een verhoorkamer.
Verzamel 18 minifiguren en 2 droids om je eigen scènes te creëren.
Perfect voor LEGO en Star Wars fans.
Bestel nu en beleef de ultieme Star Wars ervaring!

Waar is LEGO Verraad in Cloud City™ 75222 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
2812
leeftijd icoon
14+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75222
lego insiders punten icoon
2625
punten

Beleef de ultieme Star Wars ervaring met de LEGO® Star Wars 75222 Verraad in Cloud City set. Stel jezelf voor als Luke Skywalker die tegenover Darth Vader staat in een onvergetelijk lichtzwaardduel of bevrijd Han Solo uit zijn gevangenis in de carbon vriesruimte. De set is zeer gedetailleerd en bestaat uit maar liefst 4 delen die verschillende scènes uit de klassieke film Star Wars: The Empire Strikes Back voorstellen.

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk je eigen unieke verhaallijnen. Gebruik de 18 LEGO minifiguren en 2 droids om je eigen avonturen te creëren en op de proef te stellen. Verzamel en bouw aan je eigen collectie van LEGO en Star Wars fandom.

De set bestaat uit het iconische landingsplatform met het Slave I ruimteschip van Boba Fett, een gedetailleerde centrale gang, een eetkamer met zitplaatsen voor 5 minifiguren, een afvalverwerkingsruimte met een verbrandingsoven en een sensorbalkon voor epische lichtzwaardduels tussen Luke en Vader. Om de unieke sfeer van Cloud City te benadrukken, bevat de set ook een carbon vriesruimte met een functie waarmee je Han in een blok carboniet kunt 'invriezen', een verhoorkamer en gevangeniscel, een tweede landingsplatform voor de Twin-Pod Cloud Car en nog veel meer.

Met onze LEGO® Star Wars Master Builder-serie kan je ervoor zorgen dat Cloud City een iconische plek blijft in het Star Wars-universum. De set is geschikt voor jongeren en volwassenen die houden van bouwen en fantaseren. Alle onderdelen zijn zeer gedetailleerd en we hebben zelfs aan de kleinste details gedacht. Denk bijvoorbeeld aan de rode jurk van Leia, de Corellian Bloodstripe van Han, de donkerbeige Dagobah-outfit van Luke en de hoofddecoratie van de Ugnaught, alles is zorgvuldig vormgegeven voor de ultieme Star Wars ervaring.

Naast het bouwen van het Slave I ruimteschip en het landingsplatform, kan je ook het gevecht tussen de Slave I van Boba Fett en de Twin-Pod Cloud Car namaken. Trek aan de hendel van de carbon vriesruimte en doe net alsof je Han in een blok carboniet invriest! Ga helemaal op in de wereld van Star Wars en beleef onvergetelijke scènes uit de klassieke film The Empire Strikes Back.

Cloud City is ca. 16 cm hoog, 58 cm breed en 56 cm diep. De Slave I is ca. 11 cm hoog, 19 cm lang en 18 cm breed. De set is een must-have voor elke LEGO en Star Wars fan. Wapens zoals het blasterpistool van Han, de bowcaster van Chewbacca, Luke's lichtzwaard, Vader's lichtzwaard, het blastergeweer van Boba Fett, het blastergeweer van IG-88, 5 blasterpistolen en 4 blasters maken de set extra compleet.

Begin je epische reis door het Star Wars-universum met LEGO® Star Wars 75222 Verraad in Cloud City set en voel de kracht van The Force. Samen met de 18 LEGO minifiguren en 2 droids kan je alle scènes uit de klassieke film herbeleven of je eigen verhaal bedenken en de grenzen van je fantasie verleggen. Bestel nu en treed toe tot de ontelbare Star Wars-fans over de hele wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75297

Resistance X-Wing™

foto van lego set75091

Flash Speeder™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.