Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Naboo Starfighter™ Microfighter 75223

Speel spannende ruimtegevechten met de LEGO Star Wars 75223 Naboo Starfighter Microfighter.
Het kleine, maar krachtige ruimteschip bevat authentieke details, 2 knipraketten en een minifiguur van Anakin Skywalker.
Met deze Microfighter kun je gemakkelijk tussen andere ruimteschepen manoeuvreren.
Voeg dit bouwspeelgoed toe aan je LEGO collectie en beleef je eigen avonturen in het Star Wars universum.

Waar is LEGO Naboo Starfighter™ Microfighter 75223 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
62
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75223
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak je klaar voor een epische strijd op een kleinere schaal met de LEGO® Star Wars™ 75223 Naboo Starfighter Microfighter! Dit schattige, doch krachtige ruimteschip is de miniatuurversie van Anakin Skywalker's favoriete vaartuig en behoort tot de LEGO Microfighters serie 6. Het heeft een heleboel authentieke details, inclusief 2 knipraketten, de koepel van R2-D2, en ruimte voor de jonge Skywalker piloot minifiguur met zijn handige moersleutel.

Je krijgt dus niet alleen een fantastisch bouwspeelgoed, maar ook een geweldige minifiguur om het mee te bemannen! Met het kleine formaat van deze Microfighter, kan je je gemakkelijker een weg banen tussen de grootste en sterkste ruimteschepen van het universum. Zorg ervoor dat je snel bent, wendbaar en klaar voor actie, want dit schip zal je meenemen op de meest spannende intergalactische avonturen.

De set bevat een jonge Anakin Skywalker piloot minifiguur met minibenen en een R2-D2 droidkoepel, wat betekent dat je in een mum van tijd kan beginnen met spelen met deze iconische personages. Het LEGO® Star Wars™ ruimteschip is bovendien uitgerust met 2 knipraketten en er is ook nog extra ruimte voor Anakin om plaats te nemen. Zo kan je meteen aan de slag en je klaarstomen voor de strijd.

Maar dat is niet alles! Je krijgt ook een moersleutel als accessoire-element. Dat betekent dat je de beste technicus aan boord hebt om je schip op elk moment te repareren, zodat je nooit zonder begeleiding bent wanneer je het nodig hebt.

Je kan ook spannende ruimtegevechten nabootsen met de 75224 Sith Infiltrator Microfighter. De LEGO® Microfighters serie 6 is ongeveer 3 cm hoog, 11 cm lang en 7 cm breed, wat betekent dat je het gemakkelijk op je bureau, nachtkastje of in je tas kan plaatsen. Dit betekent ook dat je het altijd bij je kan hebben om gekke ideeën en verhalen te bedenken. Je kan beroemde scènes uit de Star Wars™ films naspelen of zelfs je eigen legendes uitvinden met dit LEGO® Star Wars bouwspeelgoed.

Kortom, de LEGO® Star Wars™ 75223 Naboo Starfighter Microfighter is de perfecte aanvulling op je LEGO® collectie. Je krijgt een stoer ruimteschip met authentieke details, en een prachtige minifiguur om het te bemannen. Speel spannende gevechten na tussen ruimteschepen of bedenk je eigen uitdagende scenario's om jezelf uit te dagen en te vermaken. Pak dit bouwspeelgoed en begin vandaag nog aan je eigen LEGO® avontuur. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75237

TIE Fighter™ Attack

foto van lego set75144

Snowspeeder™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.