Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kylo Ren™ en Sith Trooper™ 75232

Ontdek de magie van Star Wars™ met LEGO set 75232.
Deze LEGO BrickHeadz™ set bevat Supreme Leader Kylo Ren en een Sith Trooper, beiden met hun eigen kenmerkende wapens en uitrusting.
Perfect cadeau voor Star Wars en LEGO fans.
Bestel nu en laat de magie beginnen.
May the force be with you.

Waar is LEGO Kylo Ren™ en Sith Trooper™ 75232 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
240
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-12-2019
exit datum icoon
31-07-2020
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
75232
lego insiders punten icoon
150
punten

Laat de magie van Star Wars™ tot leven komen met de legendarische schurken Supreme Leader Kylo Ren en een Sith Trooper in LEGO® BrickHeadz™ vorm. Deze set bevat van stenen gebouwde versies van de personages uit de populaire film Star Wars: The Rise of Skywalker, compleet met het kenmerkende lichtzwaard van Kylo en de helm en cape die hem zo angstaanjagend maken. Ook de Sith Trooper heeft zijn eigen wapen en unieke rode harnas. Het perfecte cadeau voor fans van Star Wars en LEGO.

Met deze set kunnen fans hun trouw tonen aan de First Order door Supreme Leader Kylo Ren en de Sith Trooper neer te zetten als blikvanger. Elke figuur is ca. 7 cm hoog en wordt geleverd met een eigen bouwbare bouwplaat van ca. 4 x 4 cm.

Deze LEGO Star Wars bouwspeelgoedpersonages zijn niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om te verzamelen en neer te zetten op je bureau, in de kast of op een plank in je kamer. Of gebruik ze als decoratie voor je volgende Star Wars themafeestje.

De authentieke details uit de populaire film Star Wars: The Rise of Skywalker maken deze LEGO BrickHeadz set extra speciaal. Fans zullen genieten van het feit dat ze hun favoriete personages uit de film opnieuw kunnen beleven en er zelfs nieuwe verhalen mee kunnen bedenken.

Haal de kracht van de First Order in huis met de legendarische schurken Supreme Leader Kylo Ren en een Sith Trooper in LEGO BrickHeadz vorm. Een must-have voor elke fan van Star Wars en LEGO. Bestel vandaag nog en laat de magie beginnen. May the force be with you.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75040

General Grievous' Wheel Bike™

foto van lego set75081

T-16 Skyhopper™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.