Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Droid Gunship™ 75233

Het LEGO Star Wars 75233 Droid Gunship bouwpakket is een indrukwekkend en zwaar gepantserd model.
Het bevat een openende cockpit, uitklapbaar landingsgestel, richtbare kanonnen, 8 knipraketten en 2 noppenschieters.
Het bouwpakket bevat ook minifiguren van Generaal Tarfful, Yoda en Kashyyyk Battle Droids, met bijbehorende wapens.
Het Droid Gunship is 5 cm hoog, 29 cm lang en 24 cm breed en biedt eindeloos speelplezier.
Ideaal voor LEGO- en Star Wars-fans.
Bestel het nu!

Waar is LEGO Droid Gunship™ 75233 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
389
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75233
lego insiders punten icoon
487
punten

De LEGO® Star Wars™ liefhebbers onder ons kunnen hun slag slaan met het indrukwekkende en zwaar gepantserde LEGO Star Wars 75233 Droid Gunship™ bouwpakket. Dit model is bekend uit de film Star Wars: Revenge of the Sith en biedt eindeloos speelplezier. Het bouwpakket bevat een openende cockpit met genoeg ruimte voor een Kashyyyk Battle Droid™ LEGO figuur, een uitklapbaar landingsgestel en richtbare kanonnen die niet kunnen vuren aan de voorkant. Maar dat is nog niet alles! Het model bevat ook maar liefst 8 knipraketten en 2 noppenschieters, plus Generaal Tarfful en Yoda minifiguren, wat leidt tot een heel universum aan LEGO Star Wars avonturen, boordevol actie! Een perfect recept voor de jonge en oude bouwers en originele Star Wars enthousiastelingen.

Inclusief in het bouwpakket zijn 2 LEGO® Star Wars™ minifiguren: Generaal Tarfful en Yoda, plus 2 Kashyyyk Battle Droid figuren. Het bouwpakket omvat ook 2 kanonnen met kogelbevestiging, 4 dubbele knipraketten (8 in totaal) onderop, 2 noppenschieters op de vleugels, een uitklapbaar landingsgestel en een cockpit die open kan met ruimte voor een Kashyyyk Battle Droid. Daarnaast zijn de bijgeleverde wapens ook behoorlijk indrukwekkend, zo heeft Tarfful zijn long-gun, heeft Yoda zijn groene lichtzwaard en krijgen de Battle Droids ieder hun eigen blaster.

De Battle Droids hebben ook een nieuwe gezichtsopdruk en bovenlichaamkleur die in januari 2019 zijn uitgebracht. Laat een regen aan raketten neerkomen met de 4 dubbele knipraketten en de noppenschieters in je strijd tegen het Kloonleger! Bedenk je eigen gevechten op Kashyyyk in de stijl van Star Wars: Revenge of the Sith!. Of neem het op tegen de 75234 AT-AP Walker voor nog meer LEGO® Star Wars™ speelplezier.

Het Droid Gunship constructiespeelgoed is ca. 5 cm hoog, 29 cm lang en 24 cm breed. Een perfect formaat om te pronken op je plank of om te gebruiken tijdens het spelen. Je kunt zelfs creatief te werk gaan en je eigen gevechten en avonturen bedenken met dit fantastische bouwpakket.

Het is duidelijk dat dit bouwpakket van LEGO®, een oude klassieker in de wereld van speelgoed, nog steeds springlevend is. Met zijn oorspronkelijke kwaliteit en diversiteit is de LEGO Star Wars 75233 Droid Gunship™ de perfecte manier om plezier te hebben en terug te gaan in de geschiedenis van Star Wars. We zijn er zeker van dat jouw innerlijke LEGO®- en Star Wars-fan zich erg gelukkig zal voelen bij het bouwen en spelen met dit bouwpakket. Bestel het nu en voeg deze indrukwekkende Droid Gunship™ toe aan je collectie. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75328

The Mandalorian™ helm

foto van lego set75044

Droid Tri-fighter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.