Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Black Ace TIE Interceptor 75242

De LEGO Star Wars set 75242 is een gedetailleerd ruimteschip uit de tv-serie Star Wars Resistance.
Het bevat een cockpit met zitplaats, schieters met veermechanisme en een afneembaar paneel met ruimte voor een reserveraket.
Deze bouwset bevat 2 minifiguren, waaronder Poe Dameron en BB-8, en stimuleert creativiteit en fantasie tijdens het spelen.
Perfect als cadeau voor jonge Star Wars fans.
Bestel nu en bouw je eigen intergalactische wereld van Star Wars met LEGO sets!

Waar is LEGO Black Ace TIE Interceptor 75242 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 46.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
396
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75242
lego insiders punten icoon
412
punten

Bouw en speel met het fantastische LEGO® Star Wars™ 75242 Black Ace TIE Interceptor bouwspeelgoed uit de populaire tv-serie Star Wars Resistance! Dit gedetailleerde ruimteschip is een must-have voor elke fan van Star Wars. Met een cockpit die open kan en een zitplaats voor de piloot Griff Halloran, 2 schieters met veermechanisme op de vleugelpunten en een afneembaar paneel aan de achterkant met ruimte voor de reserveraket, biedt dit bouwspeelgoed uren speelplezier.

Deze TIE Interceptor bouwset bevat ook 2 LEGO Star Wars minifiguren, waaronder de beroemde Poe Dameron en een LEGO figuur van de droid BB-8. Ook zijn er 2 blasterpistolen inbegrepen, zodat je je klaar kunt maken voor het gevecht!

Met dit LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed kunnen kinderen en volwassenen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen avonturen beleven. Of het nu gaat om het naspelen van actiescènes uit de Star Wars-films of dat je je eigen verhaal bedenkt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De TIE Interceptor bouwset voor kinderen is ca. 8 cm hoog, 36 cm lang en 21 cm breed. Het is een perfect cadeau voor de jonge Star Wars fan die dol is op bouwen en spelen met LEGO®.

Met het toevoegen van dit indrukwekkende ruimteschip aan je LEGO® Star Wars™ collectie, kun je je eigen intergalactische wereld bouwen. Beleef duizenden avonturen en gevechten tussen de beroemde personages. De Black Ace TIE Interceptor is echt een must-have voor elke Star Wars fan!

Bestel nu deze coole bouwset en voeg hem snel toe aan je collectie. Het zal je zeker inspireren om je eigen verhalen te creëren en nieuwe uitdagingen te beleven. Bestel hem nu en ervaar een fantastische wereld van Star Wars met LEGO® sets!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 46.95 (25-05-2023) € 46.95 (25-05-2023) € 46.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75017

Duel op Geonosis™

foto van lego set75198

Tatooine™ Battle Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.