Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rebel A-Wing Starfighter™ 75247

Maak kennis met de Rebel A-Wing Starfighter LEGO set 75247.
Deze 4+ set is perfect voor jonge kinderen die graag met hun favoriete Star Wars personages spelen.
Het ruimteschip heeft draaibare blasters en een open cockpit.
Ook is er een servicestation en signaalbordjes inbegrepen.
Met deze set kunnen kinderen hun eigen avonturen creëren en de strijd tegen het kwaad aangaan.
Deze set is onderdeel van de LEGO 4+ reeks en compatibel met ander LEGO speelgoed.
Bestel nu en laat je kind deel uitmaken van de rebellenalliantie!

Waar is LEGO Rebel A-Wing Starfighter™ 75247 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 11.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
62
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75247
lego insiders punten icoon
112
punten

Stap aan boord van de Rebel A-Wing Starfighter en vlieg de horizon tegemoet met LEGO® Star Wars™! Deze 4+ set is speciaal ontworpen voor jonge kinderen zodat zij, in alle veiligheid, eindeloos kunnen spelen met hun favoriete personages uit de epische Star Wars saga.

Ontdek alle mogelijkheden van deze set met onder andere een ruimteschip met draaibare blasters en een cockpit die open kan, zodat de A-Wing piloot kan plaatsnemen en klaar is voor de vlucht. Met behulp van de eenvoudige bouwinstructies en startsteen-bouwplaat kan zelfs de jongste beginnende bouwer het trotse gevoel ervaren van het bouwen van dit iconische ruimteschip uit de Star Wars films.

Bovendien bevat deze set ook een klein gedeelte met een servicestation waar de A-Wing piloot en legendarische droid C-3PO even kunnen stoppen voor onderhoud voordat ze verder vliegen naar de volgende rebellenmissie. Met behulp van de signaalbordjes kan C-3PO de A-Wing naar de juiste bestemming loodsen.

Ervaar de magie van het Star Wars universum met deze geweldige LEGO set. Inclusief 2 minifiguren, de A-Wing piloot en C-3PO, die beide ook voorkomen in de populaire film Star Wars: A New Hope. Met deze set kan je kind zijn of haar eigen avonturen creëren en de strijd aangaan tegen het kwaad in het heelal.

Deze set is onderdeel van de LEGO® 4+ reeks, voorheen bekend als LEGO Juniors, die speciaal is ontworpen voor jonge kinderen en hun vertrouwen groeit door middel van eenvoudige bouwstappen die een perfecte opstap vormen naar het bouwen met LEGO stenen. Bovendien is deze set compatibel met al het andere LEGO bouwspeelgoed, waardoor de creatieve mogelijkheden oneindig zijn.

Met de Rebel A-Wing Starfighter set kan je kind kennismaken met de wereld van Star Wars en alledaagse helden. Ideaal als cadeau voor een verjaardag of als beloning voor een goed rapport. Combineer deze set met de 75235 X-Wing Starfighter Trench Run en de 75237 TIE Fighter Attack 4+ sets voor nog meer Star Wars avonturen en plezier!

Het A-Wing LEGO® Star Wars™ ruimteschip is ongeveer 6 cm hoog, 13 cm lang en 11 cm breed. Bestel deze set nu en laat je kind zich aansluiten bij de legendarische rebellenalliantie in een ver, ver sterrenstelsel!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 11.95 (25-05-2023) € 11.95 (25-05-2023) € 11.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75224

Sith Infiltrator™ Microfighter

foto van lego set75271

Luke Skywalkers Landspeeder™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.