Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Darth Vaders kasteel 75251

Bouw Darth Vaders kasteel op de planeet Mustafar met deze LEGO Star Wars set 75251.
Deze set zit boordevol details en bevat een lavastroom, een ondergrondse hangar, een meditatieruimte, een ontmoetingsplatform en een TIE Advanced Fighter.
Verken het kasteel en laat je fantasie de vrije loop met deze set.
Een geweldig cadeau voor Star Wars-fans van alle leeftijden.

Waar is LEGO Darth Vaders kasteel 75251 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 139.9517-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1060
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75251
lego insiders punten icoon
1050
punten

Bereid je voor op een episch avontuur op de planeet Mustafar met LEGO® Star Wars 75251 Darth Vaders kasteel! Dit is dé kans om de dreigend uitziende thuisbasis van de Dark Lord zelf te bouwen.

De set zit boordevol geweldige details die de fans van Star Wars zeker zullen waarderen. Zo is er een van stenen gebouwde lavastroom, een ondergrondse hangar met een schattige muisdroid en een aansluitpunt, een oud Sith heiligdom met een holocron, rekken voor extra munitie en geheime vakken met nog veel meer Sith relieken. De hangar herbergt ook een bouwbare TIE Advanced Fighter met noppenschieters en een zitplaats voor de Darth Vader™ minifiguur.

Maar er is nog meer te ontdekken in dit kasteel! In de bacta tank kan je de gekwetste Darth Vader laten genezen. Hij kan daarna ontspannen in zijn meditatiekamer met een holografische communicatie-eenheid. En bovenop het kasteel vind je een ontmoetingsplatform met een noppenschietkanon ter verdediging van het kasteel.

De set bevat vijf minifiguren, waaronder de klassieke Darth Vader, een bacta tank-versie van de Dark Lord en twee Royal Guards, die worden achtervolgd door een Imperial Transport Pilot, iemand om de Dark Lord te beschermen.

Met deze set kan je urenlang spelen en je eigen avonturen bedenken. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw nieuwe scènes uit het Star Wars-universum. Stel jezelf voor als de volgende Jedi Knight of de ultieme Sith Lord! Deze set zal niet alleen jonge LEGO-bouwers en Star Wars-fans aanspreken, maar ook volwassenen die nostalgische gevoelens hebben over de Star Wars-films.

De Star Wars bouwset Darth Vaders kasteel is ca. 41 cm hoog, 28 cm breed en 23 cm diep. De TIE Advanced Fighter is ca. 6 cm hoog, 11 cm breed en 9 cm lang. Na het bouwen kan je deze set op een prominente plaats in je huis tentoonstellen, als een trofee van je bouwvaardigheden en liefde voor de Star Wars-franchise.

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een Star Wars-fan, of een leuke manier om wat quality time door te brengen met je kinderen, dan is LEGO® Star Wars 75251 Darth Vaders kasteel de perfecte keuze. Het zal hun fantasie stimuleren en hen uren van plezier bezorgen.

*Inhoud van de doos kan variëren. LEGO® is een handelsmerk van de LEGO Groep. Star Wars is een handelsmerk van Disney Enterprises, Inc. Dit product wordt niet gesponsord, aanbevolen of goedgekeurd door deze bedrijven.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 139.95 (25-05-2023) € 139.95 (25-05-2023) € 139.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set854186

Ahsoka Tano™ sleutelhanger

foto van lego set75358

Tenoo Jedi tempel™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.