Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kylo Ren's shuttle™ 75256

75256 Kylo Ren's shuttle™ is een exacte replica van het persoonlijke transportschip van de Supreme Leader uit de beroemde film Star Wars: The Rise of Skywalker.
Met coole functies zoals draaibare rechtermotor, laadklep, wapens en 7 minifiguren.
Perfect cadeau voor Star Wars fans! Bestel vandaag nog en maak je LEGO® Star Wars™-collectie compleet.

Waar is LEGO Kylo Ren's shuttle™ 75256 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 129.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1005
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75256
lego insiders punten icoon
975
punten

Ga de spannende en avontuurlijke wereld van Star Wars™ binnen met 75256 Kylo Ren's shuttle™ van LEGO®. Dit prachtige stenen bouwwerk is een exacte replica van het persoonlijke transportschip van de Supreme Leader uit de beroemde film Star Wars: The Rise of Skywalker. Elk detail is zorgvuldig gemaakt om kinderen en verzamelaars van alle leeftijden te laten genieten. Met een draaibare rechtermotor die de vleugels kan invouwen bij het landen en een optie om de vleugels in te korten door het bovenste deel naar beneden te klappen. Dit is slechts een van de coole functies van de Kylo Ren's shuttle™.

Als je van Star Wars houdt, zul je deze set geweldig vinden. Er is een laadklep die open kan, 2 wapens met veermechanisme en een cockpit waarin Supreme Leader Kylo Ren kan zitten, met 2 minifiguren achter zich. Naast de Supreme Leader zelf, bevat Kylo Ren's shuttle™ nog eens 5 geweldige minifiguren: Generaal Pryde, een Sith Trooper, een First Order Stormtrooper en 2 Knights of Ren. Met deze minifiguren kunnen kinderen, samen met hun vrienden, onmiddellijk beginnen met spelen en stoere, spannende avonturen beleven.

74756 Kylo Ren's shuttle™ bevat ook wapens zoals het lichtzwaard van Kylo Ren, het blasterpistool van Generaal Pryde, het blastergeweer van de Sith Trooper, de blaster van de First Order Stormtrooper en de strijdbijl en knots van de Knights of Ren. Ze dragen zelfs helmontwerpen die nieuw zijn vanaf oktober 2019. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk jouw eigen unieke verhaal waarin deze personages tegen elkaar strijden.

Met Kylo Ren's shuttle™ ben je gegarandeerd van uren speelplezier en creativiteit. Deze set is perfect om cadeau te geven aan Star Wars fans voor elke gelegenheid. Het is ook een geweldige manier om je LEGO® Star Wars™-collectie uit te breiden. En met een hoogte van ongeveer 35 cm, een lengte van 21 cm en een breedte van 50 cm wanneer de vleugels zijn uitgevouwen, is dit LEGO® Star Wars™ ruimteschip een geweldige blikvanger in je kamer of op je bureau.

Kortom, 75256 Kylo Ren's shuttle™ is een must-have voor alle Star Wars fans en LEGO® verzamelaars. Bestel vandaag nog en begin met spelen! May the Force be with you.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 129.95 (25-05-2023) € 129.95 (25-05-2023) € 129.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75148

Ontmoeting op Jakku

foto van lego set5007226

Stormtrooper™ notitieboek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.