Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Resistance Y-wing™ Microfighter 75263

Maak kennis met de LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter (75263).
Deze 86-delige bouwset bevat een rode en witte Y-wing fighter met knipraketten en een draaibare geschutskoepel.
Kinderen kunnen spannende rollenspellen bedenken, terwijl ze bouwen met behulp van de Instructions PLUS app voor een interactieve ervaring.
Combineer deze set met de Kylo Ren's Shuttle Microfighter (75624) voor nog meer actie.
Geschikt voor bouwers vanaf 6 jaar.
De set is compact en ideaal voor onderweg.
Batterijen zijn niet nodig en de set voldoet aan strikte veiligheidsnormen.
De perfecte cadeau voor jonge Star Wars fans.

Waar is LEGO Resistance Y-wing™ Microfighter 75263 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
86
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75263
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom in een sterrenstelsel ver, heel ver weg! Maak kennis met LEGO® Star Wars™ bouwsets en laat je verbeelding de vrije loop met de Resistance Y-wing Microfighter (75263) uit Star Wars: The Rise of Skywalker. Deze coole Y-wing fighter heeft een opvallend rood-wit kleurenschema, knipraketten en een draaibare geschutskoepel voor duels boordevol actie. Kinderen kunnen in de huid kruipen van verzetspiloot Zorii Bliss en zelf spannende rollenspellen bedenken.

Maar dat is niet alles! Deze bouwset is inclusief Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO Life app. Met deze app kunnen kinderen interactief bouwen en hun creativiteit de vrije loop laten. Dankzij handige zoom- en draaifuncties krijgen zelfs de jongste bouwers een gevoel van zelfstandigheid. Het voelt net alsof ze zelf een Jedi zijn die klaar zijn voor de strijd.

Het LEGO Star Wars universum komt tot leven sinds 1999, en is sindsdien het meest succesvolle LEGO thema voor fans van alle leeftijden! Kinderen kunnen met deze bouwset de spannende scènes uit Star Wars: The Rise of Skywalker naspelen en hun eigen verhalen bedenken. Dit is natuurlijk niet de enige microfighter, deze kan je samen combineren met de 75624 Kylo Ren's Shuttle Microfighter, voor een extra spannend duel.

Deze 86-delige microfighter bouwset is eenvoudig te bouwen en opnieuw te bouwen, perfect voor jonge bouwers vanaf 6 jaar en ouder. Het model heeft een handig formaat van ca. 3 cm hoog, 11 cm lang en 8 cm breed, waardoor kinderen het gemakkelijk in hun rugzak kunnen meenemen voor speelplezier onderweg.

Het bouwen van deze Y-wing fighter vereist geen batterijen. De set wordt gebouwd van LEGO stenen en aangedreven door de fantasie van kinderen voor eindeloze actie. Digitale bouwinstructies van Instructions PLUS maken het bouwen nog leuker. Met de LEGO Life app kunnen jonge avonturiers tijdens het bouwen inzoomen, het model draaien en bekijken. Het voegt net dat beetje extra toe aan de hele bouwervaring!

De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de wereld – en van een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan! Met de fantastische LEGO Star Wars sets kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de Star Wars saga naspelen, verhalen bedenken of de verzamelmodellen ergens neerzetten ter decoratie.

Dus waar wacht je nog op? Geef deze LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter (75263) bouwset cadeau aan je jonge fan om ze voor te stellen aan het ongelooflijke universum van Star Wars. Laat hun fantasie de vrije loop en ontdek samen de avonturen die hen te wachten staan in een sterrenstelsel ver, heel ver weg. De Sky is the limit!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75241

Action Battle Verdediging van Echo Base™

foto van lego set41620

Stormtrooper™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.