Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kylo Rens Shuttle™ Microfighter 75264

De LEGO set 75264 is de Kylo Rens Shuttle Microfighter uit Star Wars: The Rise of Skywalker.
Deze 72-delige set bevat een snel te bouwen shuttle met uitvouwbare vleugels en 2 noppenschieters.
Het bevat ook een minifiguur van Kylo Ren en is perfect voor jonge bouwers en verzamelaars.
Door de LEGO Life app kunnen kinderen de shuttle gedetailleerd bekijken en eenvoudiger bouwen.
Perfect als cadeau voor Star Wars-fans van elke leeftijd.

Waar is LEGO Kylo Rens Shuttle™ Microfighter 75264 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
72
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75264
lego insiders punten icoon
75
punten

Het avontuur begint met LEGO® Star Wars™ Kylo Rens Shuttle Microfighter (75264) uit Star Wars: The Rise of Skywalker! Deze mini-set is perfect voor jonge bouwers die kennis willen maken met de wereld van Star Wars, maar ook voor volwassen fans die een cool verzamelmodel willen toevoegen aan hun collectie.

De Kylo Rens Shuttle is snel te bouwen en heeft uitvouwbare vleugels en 2 noppenschieters voor epische gevechten in de ruimte! Het bevat ook een minifiguur van het beroemde personage Kylo Ren, compleet met zijn eigen lichtzwaard.

Dankzij de LEGO Life app kunnen kinderen nu nog meer plezier beleven aan het bouwen van hun speelgoed! Met Instructions PLUS kunnen ze de shuttle tot in detail bekijken en eenvoudiger bouwen dan ooit tevoren. Zoom, draai en visualiseer met deze geweldige digitale interactieve ervaring.

Al meer dan 20 jaar brengt de LEGO groep ons een universum vol avonturen en dit is niet anders voor het LEGO Star Wars™ thema. Van voertuigen tot personages, alle beroemde iconen uit de films zijn te zien in de LEGO sets. Geef een set cadeau aan een fan, jong of oud, voor elke gelegenheid!

De bouwset is geweldig voor beginnende bouwers die rollenspellen willen bedenken met de slechterik Kylo Ren en het Verzet willen aanvallen met 2 noppenschieters en het lichtzwaard. De set bevat ook talloze LEGO stenen die kinderen kunnen combineren met andere LEGO Star Wars™ sets voor eindeloze creatieve mogelijkheden.

Deze 72-delige set is een geweldige verjaardagscadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en is ca. 7 cm hoog, 7 cm lang en 6 cm breed, waardoor het gemakkelijk is om het toe te voegen aan je Star Wars collectie of in je tas te stoppen voor speelplezier onderweg.

Bovendien heeft de Kylo Rens Shuttle geen batterijen nodig en wordt het aangedreven door creativiteit! Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloze actie in het LEGO Star Wars universum.

De LEGO bouwstenen zijn perfect op elkaar afgestemd en voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor bouwen en uit elkaar halen super eenvoudig is. De stenen en onderdelen zijn op vrijwel elke denkbare manier getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de wereld.

Dus waar wacht je nog op? Scheur door de ruimte met de LEGO Star Wars™ Kylo Rens Shuttle Microfighter en maak deel uit van het epische avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75328

The Mandalorian™ helm

foto van lego set75272

Sith TIE Fighter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.