Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sith Troopers™ Battle Pack 75266

Maak je eigen First Order leger en beleef de avonturen uit Star Wars: The Rise of Skywalker met de LEGO Sith Troopers Battle Pack (75266)! Deze set bevat minifiguren van een First Order Officer, Sith Trooper en 2 Sith Jet Troopers.
Met 105 onderdelen en de LEGO Life app kunnen kinderen vanaf 6 jaar zelfstandig bouwen en hun creativiteit gebruiken.
Perfect cadeau voor Star Wars fans!

Waar is LEGO Sith Troopers™ Battle Pack 75266 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 38.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
105
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75266
lego insiders punten icoon
78
punten

Kom in actie en beleef de avonturen uit Star Wars: The Rise of Skywalker met deze geweldige LEGO® Sith Troopers Battle Pack (75266)! Met deze bouwset kunnen jonge kinderen hun eigen First Order leger bouwen en het vervolgens met de speeder naar het strijdperk vervoeren. De set bevat een First Order Officer, een Sith Trooper en 2 Sith Jet Trooper minifiguren met noppenschietende blasters en jetpackelementen die het fantasierijke spel stimuleren.

De minifiguren van de First Order Officer en de Sith Jet Trooper zijn nieuw vanaf januari 2020 en vormen een ideale manier om een LEGO® Stormtrooper leger te verzamelen. De diverse bouwstenen van de set zullen bovendien de fantasie van jonge fans stimuleren. Dit snel te bouwen Sith Troopers Battle Pack met 105 onderdelen is een geweldig cadeau voor de feestdagen of een andere gelegenheid om jongens en meisjes vanaf 6 jaar te laten kennismaken met het LEGO® Star Wars™ universum boordevol actie.

Met de 4 coole minifiguren hebben kinderen meer dan genoeg inspiratiebronnen voor creatieve verhalen. De Star Wars™ First Order Stormtrooper speeder is ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 8 cm breed – een fijn, compact model dat je eenvoudig samen met de minifiguren in je tas of in de rugzak van je kind kunt meenemen voor speelplezier onderweg. Dit kinderspeelgoed zonder batterijen wordt aangedreven door de fantasie van kinderen en stimuleert hen hun creativiteit te gebruiken wanneer ze met de Star Wars™ personages scènes uit Star Wars: The Rise of Skywalker naspelen.

Aan de hand van de digitale Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO Life app, kunnen kinderen zelfstandig bouwen en genieten van de voldoening van het bouwproces. Zo worden ze in een mum van tijd echte meesterbouwers! Met de geweldige LEGO® Star Wars™ bouwsets kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de Star Wars saga naspelen, zelf unieke verhalen bedenken of de verzamelmodellen vol trots ergens neerzetten.

Niet alleen kinderen, maar ook volwassen Star Wars fans kunnen genieten van deze LEGO set. Al meer dan twintig jaar creëert de LEGO Groep fantastische bouwbare versies van beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit de Star Wars saga. LEGO Star Wars is inmiddels zeer succesvol en de sets zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook ideale cadeaus voor fans van alle leeftijden.

Je hebt de Kracht niet nodig om LEGO® stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Sinds 1958 voldoen de stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent en compatibel zijn. De LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en grondig geanalyseerd zodat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de wereld (en van een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan!).

Kortom, deze LEGO set is een perfect cadeau voor elke Star Wars fan, jong en oud. Bouw je eigen First Order leger en beleef de avonturen uit Star Wars: The Rise of Skywalker met deze geweldige LEGO® Sith Troopers Battle Pack (75266)! Bekijk de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Life app en word een echte meesterbouwer. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 39.99 (28-12-2023) € 33.23

Ook aanbevolen:

foto van lego set75018

JEK-14's Stealth Starfighter™

foto van lego set5005820

R2-D2™ Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.