Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mandalorian™ Battle Pack 75267

De LEGO set 75267, de Mandalorian Battle Pack, bevat vier minifiguren van Mandalorian strijders met elk hun eigen blaster.
Daarnaast is er een verdedigingsfort en een speederbike aanwezig.
Met deze set kunnen kinderen hun eigen Star Wars avonturen creëren.
De bouwinstructies zijn eenvoudig te volgen en met de LEGO Life app wordt het bouwproces interactief gemaakt.
Deze set is ook geschikt om ergens neer te zetten.
Met 102 onderdelen is het een snel te bouwen cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar.
De LEGO stenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.
Bestel nu deze Mandalorian Battle Pack en stimuleer de creativiteit van je kind(eren) of jezelf.

Waar is LEGO Mandalorian™ Battle Pack 75267 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 35.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
102
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75267
lego insiders punten icoon
97
punten

Ga mee op avontuur met deze geweldige LEGO set: de Mandalorian Battle Pack (75267) van LEGO Star Wars! Deze compacte set bevat vier minifiguren van Mandalorian strijders, elk met hun eigen noppenschietende blaster. Daarnaast is er een verdedigingsfort en een Mandalorian speederbike met twee noppenschieters aanwezig. Met deze set kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en de meest spannende scènes naspelen uit de tv-serie Star Wars: The Mandalorian.

De bouwinstructies zijn eenvoudig te volgen en met de interactieve Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO Life app, krijgt het bouwproces een nieuwe dimensie. Zelfs jonge kinderen kunnen tijdens het bouwen eenvoudig inzoomen op het virtuele model en dit draaien en bekijken. Daarnaast is deze set de perfecte manier om jonge Star Wars fans een eigen leger te laten verzamelen.

Deze set van LEGO Star Wars is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook perfect om ergens neer te zetten. Al meer dan twintig jaar creëert de LEGO Groep bouwbare versies van beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit Star Wars. Deze sets zijn een geweldig cadeau voor fans van alle leeftijden en bieden uren lang bouwplezier en fantasievol speelplezier.

De set bevat 102 onderdelen en is snel te bouwen (en opnieuw te bouwen na een duel). Het is voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid. De LEGO Star Wars Mandalorian speeder is ongeveer 4 cm hoog, 8 cm lang en 6 cm breed, een handig formaat om samen met het fort en de minifiguren in de rugzak van je kind te stoppen voor speelplezier onderweg.

De LEGO stenen worden verhit, geplet, gegooid, gedraaid en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de wereld. De LEGO stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze iedere keer opnieuw eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - je hebt de Kracht dus niet nodig!

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een jonge of volwassen Star Wars fan, dan is deze Mandalorian Battle Pack van LEGO Star Wars de perfecte keuze. Bestel hem nu en stimuleer de creativiteit van je kind(eren) en/of van jezelf. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 39.99 (28-12-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75317

De Mandalorian™ en het Kind

foto van lego set75368

Darth Vader™ mecha

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.