Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Snowspeeder™ 75268

LEGO set 75268 is een Snowspeeder ruimteschipset van LEGO Star Wars.
Het bevat 91 onderdelen en 2 minifiguren, waarvan Star Wars rebellenpiloot Wedge Antilles en een Snowtrooper.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en bevordert de creativiteit en het rollenspel.
Met de startsteenbouwplaten en de digitale bouwhandleiding is het gemakkelijk om deze set in elkaar te zetten.
Combineer het met andere LEGO Star Wars sets voor nog meer speelplezier.
Het speelgoed voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en er zijn geen batterijen nodig.

Waar is LEGO Snowspeeder™ 75268 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 45.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
91
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
75268
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met het spannende universum van LEGO® Star Wars™ met de Snowspeeder (75268) ruimteschipset. Laat je verbeelding de vrije loop en neem het op tegen het kwaadaardige Keizerrijk. Bouw de Snowspeeder, de verdedigingspost Echo Base en de speederbike, en ga de strijd aan met de Star Wars rebellenpiloot Wedge Antilles en een Snowtrooper!

De Snowspeeder is uitgerust met coole wapens waarmee je onvergetelijke duels kunt nagespeeld. Dankzij de eenvoudige bouwinstructies sla jij je hier gemakkelijk doorheen. Bovendien bevatten de 91 onderdelen 2 minifiguren, die je nodig hebt voor de leukste rollenspellen en avonturen.

Ben je nog niet zo ervaren in het bouwen met LEGO stenen? Geen probleem! Met de startsteenbouwplaten zet je jouw eerste bouwstappen en kun je zelfs als beginnende bouwer gemakkelijk de Snowspeeder, de verdedigingspost Echo Base en de speederbike in elkaar zetten. Daarbij kan de LEGO Life app je helpen middels de digitale, interactieve bouwhandleiding Instructions PLUS. Zo leer jij stap voor stap bouwen met LEGO stenen.

Deze 91-delige set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is een geweldig cadeau voor een verjaardag, feestdagen of een speciale gelegenheid. Bouw het ruimteschip, ervaar de actie en speel je favoriete Star Wars-rollenspellen na, op elk moment van de dag en overal waar je wilt.

Met de LEGO Star Wars 4+ speelgoedsets kunnen jonge kinderen kennismaken met het Star Wars universum en leren ze speels alles over beroemde helden en schurken. Door het eenvoudige en kinderlijke ontwerp van de startsteenbouwplaten kunnen zelfs de kleuters zelf gebouwen, voertuigen en meer in elkaar zetten. Het speelgoed voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en er zijn geen batterijen nodig, waardoor kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop kunnen laten en zoveel mogelijk speelplezier kunnen beleven.

De Snowspeeder ruimteschipset is ca. 5 cm hoog, 11 cm lang en 9 cm breed en past gemakkelijk in een tas, zodat je zelfs onderweg jouw favoriete Star Wars avonturen nog kunt beleven. Combineer de stenen met andere LEGO® Star Wars™ sets en creëer je eigen, unieke rijk. The Force is sterk met deze set en met jouw creativiteit ben jij de meester van het universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 49.99 (11-04-2023) € 44.39

Ook aanbevolen:

foto van lego set75148

Ontmoeting op Jakku

foto van lego set75015

Corporate Alliance Tank Droid™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.