Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO TIE Fighter Pilot™ helm 75274

De TIE Fighter Pilot™ helm (75274) is een LEGO® Star Wars™ set met 723 delen.
Het bouwen van de helm met grafische stickers zorgt voor een meeslepende ervaring.
De set is geschikt voor gevorderde bouwers van 18 jaar en ouder, maar bevat eenvoudige instructies.
De helm kan toegevoegd worden aan je Star Wars™ collectie en is onderdeel van een serie helmen om zelf te bouwen.
Bestel vandaag nog en geniet van een onvergetelijke bouwervaring!

Waar is LEGO TIE Fighter Pilot™ helm 75274 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
724
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75274
lego insiders punten icoon
487
punten

Ben jij een echte Star Wars™ fan en houd je van bouwen met LEGO® stenen? Dan is de TIE Fighter Pilot™ helm (75274) de perfecte uitdaging voor jou! Met 723 delen en grafische stickers om de iconische contouren en details van de helm na te maken, zul je volledig opgaan in het bouwproces. Het resultaat is een indrukwekkende, van LEGO® stenen gebouwde replica van de TIE Fighter Pilot helm!

De helm wordt geleverd met een bouwplaat met naamplaatje, zodat je hem kunt neerzetten en bewonderen in je huis of op kantoor. Maar het mooiste is dat je hem zelf hebt gebouwd! Je kunt hem vol trots showen aan je vrienden en familie, en je neerzetten als het pronkstuk van je Star Wars™ collectie.

De TIE Fighter Pilot helm is een onderdeel van de LEGO® Star Wars™ reeks modellen om zelf te bouwen. Als je deze helm hebt voltooid, kun je doorgaan met de Stormtrooper™ helm (75276) en Boba Fett™ helm (75277). Als je ze alle drie hebt gebouwd, heb je een epische display om neer te zetten!

De bouwset is geschikt voor gevorderde LEGO® bouwers van 18 jaar en ouder. Als je nog niet veel ervaring hebt met LEGO®, hoef je je geen zorgen te maken. De set wordt geleverd met eenvoudige instructies, zodat je stap voor stap kunt bouwen en elke uitdaging gemakkelijk kunt overwinnen.

Met LEGO® Star Wars™ kan je je creativiteit de vrije loop laten en allerlei avonturen bedenken die zich afspelen in het Star Wars™ universum. Van ruimteschepen tot voertuigen, locaties en personages, LEGO® heeft het allemaal! En met de TIE Fighter Pilot™ helm (75274) kan je jouw verzameling uitbreiden met een unieke en opvallende helm.

Als je je afvraagt waarom LEGO® Star Wars™ het meest succesvolle LEGO® thema is, hoef je alleen maar naar alle sets te kijken die beschikbaar zijn om mee te spelen, neer te zetten en fans van alle leeftijden mee te verrassen. Sinds 1999 creëert de LEGO Groep de meest iconische scènes, personages en voertuigen uit de Star Wars-franchise.

Geen batterijen nodig! Je hebt alleen je bouwvaardigheden en creativiteit nodig om deze helm te bouwen. Dus bestel vandaag nog de TIE Fighter Pilot™ helm (75274) en maak je klaar voor een meeslepende bouwervaring die je nooit meer zult vergeten! May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75111

Darth Vader™

foto van lego set75168

Yoda's Jedi Starfighter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.