Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stormtrooper™ helm 75276

De LEGO Star Wars Stormtrooper helm (75276) is een gedetailleerde bouwset voor Star Wars-fans van 18 jaar en ouder.
Met 647 onderdelen kan deze replica van een Stormtrooper helm worden gebouwd en neergezet als decoratie.
Het is een geweldig cadeau-idee en biedt een uitdagende bouwervaring voor ervaren LEGO-bouwers.

Waar is LEGO Stormtrooper™ helm 75276 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 54.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
647
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75276
lego insiders punten icoon
487
punten

Ben jij klaar om je bouwvaardigheden te testen en te genieten van onvergetelijke Star Wars-scènes? Dan is de LEGO Star Wars Stormtrooper helm (75276) bouwset perfect voor jou! Met deze set kun je de sinistere look van de Stormtrooper zeer gedetailleerd nabouwen met LEGO stenen en grafische stickers. De helm wordt geleverd met een bouwplaat en naamplaatje, zodat je hem thuis of op kantoor kunt neerzetten als een prachtige blikvanger.

Deze geweldige bouwset is een geweldig cadeau-idee voor Star Wars-fans van 18 jaar en ouder en biedt een leuke uitdaging voor elke ervaren LEGO-bouwer. De Stormtrooper helm maakt deel uit van een verzamelserie van coole LEGO Star Wars-modellen die nieuw zijn vanaf januari 2020, waaronder de Boba Fett helm (75277), om te bouwen en neer te zetten.

Het is geen wonder dat de LEGO Groep al meer dan twintig jaar beroemde Star Wars-ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages van LEGO stenen maakt. LEGO Star Wars is namelijk het meest succesvolle thema geworden. Kinderen en volwassenen vinden het geweldig en LEGO Star Wars is er voor iedereen!

Met deze LEGO Star Wars Stormtrooper helm bouwset kunnen fans hun loyaliteit aan het Keizerrijk én hun gevorderde LEGO-bouwvaardigheden laten zien. Bouw de verbluffend gedetailleerde replica van een Stormtrooper helm en zet hem neer op de standaard met naamplaatje. Zo haal je herinneringen op aan onvergetelijke Star Wars actiescènes.

Deze Star Wars modelset bevat maar liefst 647 onderdelen en is een geweldig verjaardagscadeau, kerstcadeau of speciale verrassing voor fans van 18 jaar en ouder. Het biedt een boeiende bouwuitdaging voor ervaren LEGO bouwers. De LEGO Star Wars Stormtrooper helm om te verzamelen is ca. 18 cm hoog, 13 cm breed en 13 cm diep en kan opvallend op je werkplek of in je woning worden neergezet.

Dit batterijloze bouwpakket voor volwassenen biedt een meeslepende en rustgevende manier om stress te verlichten. Dus ontspan je, word weer helemaal zen en maak een geweldig LEGO Star Wars Stormtrooper helm model! Wil je deze set kopen voor een enthousiaste Star Wars fan die nog niet bekend is met LEGO sets? Maak je geen zorgen. De set wordt geleverd met stapsgewijze instructies, zodat fans deze uitdagende bouwuitdaging gerust aan kunnen gaan.

Deze LEGO Star Wars set zal fans van alle leeftijden verrassen, of ze nu scènes uit de films willen naspelen, hun eigen verhalen willen verzinnen of de spectaculaire modellen willen bouwen en neerzetten. En je hoeft geen duistere kant van de Kracht op te roepen om LEGO stenen op elkaar te zetten of van elkaar te halen! Ze voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd perfect op elkaar passen. LEGO stenen en onderdelen worden op vrijwel elke denkbare manier getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze LEGO Star Wars set voldoet aan de strengste galactische veiligheidsnormen!

Kun jij niet wachten om deze LEGO Star Wars Stormtrooper helm bouwset toe te voegen aan je verzameling? Bestel hem dan nu en ervaar de kracht van de LEGO Force!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 54.95 (25-05-2023) € 54.95 (25-05-2023) € 54.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006364

De Mandalorian™ sleutellampje

foto van lego set75226

Inferno Squad™ Battle Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.