Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Anakin's Jedi™ Interceptor 75281

Stap in de wereld van de Jedi met LEGO set 75281 Anakin's Jedi Interceptor.
Deze bouwset is inclusief Anakin Skywalker en R2-D2 minifiguren en biedt volop speelplezier met de boordwapens, inklapbare vleugelkleppen, cockpit en meer.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Combineer met andere LEGO Star Wars sets voor nog meer avonturen.

Waar is LEGO Anakin's Jedi™ Interceptor 75281 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
248
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75281
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap in de wereld van de Jedi als Anakin Skywalker met de LEGO® Star Wars™ set 75281 Anakin's Jedi™ Interceptor! Deze bouwset zit boordevol actie en biedt kinderen en volwassen fans vele eigenschappen voor creatief speelplezier. Met deze set kunnen fans van alle leeftijden spannende avonturen naspelen uit Star Wars: Revenge of the Sith en Star Wars: The Clone Wars.

Bouw samen met Anakin Skywalker zijn iconische Jedi Interceptor met deze set van 248 LEGO stenen. Deze bouwset bevat niet alleen de Jedi Interceptor, maar ook een LEGO minifiguur van Anakin Skywalker en een LEGO droidfiguur van R2-D2. Deze Jedi Interceptor heeft alles wat je nodig hebt voor fantastisch rollenspel, van de boordwapens met veermechanisme tot de inklapbare vleugelkleppen waar R2-D2 op kan zitten. Anakin's lichtzwaard en munitie kunnen worden bevestigd onder de vleugel, zodat je altijd klaar bent voor de strijd.

Met de cockpit die open kan en ruimte biedt voor een LEGO minifiguur, kunnen kinderen zonder moeite in de huid kruipen van Anakin Skywalker en de controle over zijn Jedi Interceptor overnemen. Kinderen kunnen nagaan hoe het voelt om in een van de snelste schepen van het universum te vliegen en het op te nemen tegen de donkere krachten die het proberen te vernietigen. Speel samen met vrienden of alleen met deze set bouwspeelgoed en combineer het met andere LEGO Star Wars sets voor nog meer galactische avonturen boordevol actie en creatief plezier.

De LEGO Groep creëert al sinds 1999 beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het legendarische Star Wars universum. LEGO Star Wars bouwspeelgoed is enorm populair en vormt een geweldig cadeau voor fans van alle leeftijden met verschillende voorkeuren. Deze set is bijvoorbeeld een geweldig cadeau voor een verjaardag, feestdag of elke andere speciale gelegenheid voor kinderen van 7 jaar en ouder.

De uitdaging van het bouwen van deze set van LEGO stenen is helemaal niet moeilijk. We hebben stapsgewijze instructies toegevoegd met afbeeldingen, zodat kinderen vol zelfvertrouwen kunnen bouwen en zich net zo geweldig kunnen voelen als een echte Jedi! Deze Star Wars™ bouwset bestaat uitsluitend uit LEGO stenen en wordt gevoed door de creativiteit van kinderen. Er zijn geen batterijen nodig, waardoor er altijd weer nieuwe avonturen kunnen worden bedacht en het speelplezier nooit ophoudt!

LEGO stenen en onderdelen worden getest om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en bieden het perfecte bouw- en speelplezier dat jij verdient. Dus stap in de wereld van LEGO Star Wars met deze fantastische set en beleef je eigen avonturen in een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75533

Boba Fett™

foto van lego set854245

Fennec Shand™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.