Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Knights of Ren™ Transportschip 75284

Speel legendarische actiescènes na met LEGO set 75284 Knights of Ren Transportschip.
Bouw het ruimteschip met 595 onderdelen en ga de strijd aan tussen de Knights of Ren en Rey.
Het schip heeft twee cockpits en een ruimte voor Rey.
Combineer deze set met andere LEGO Star Wars bouwsets voor nog meer bouwplezier.
Geschikt voor kinderen en volwassenen.
Beleef je eigen avonturen in het Star Wars universum.
Het ruimteschip is ca.
8 cm hoog, 29 cm lang en 17 cm breed.
Bestel nu en haal de legendarische wereld van Star Wars in huis!

Waar is LEGO Knights of Ren™ Transportschip 75284 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 81.9501-08-2022

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
595
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75284
lego insiders punten icoon
364
punten

Stap in de wereld van Star Wars en speel legendarische actiescènes na met de nieuwste aanwinst van de LEGO® bouwsets: het Knights of Ren Transportschip (75284). Dit ruimteschip van de slechteriken lijkt net alsof het zweeft dankzij de verborgen 'ski’s' onder het voertuig. Haal het schip uit de doos en ga direct aan de slag met de creatieve uitdaging van het bouwen van 595 onderdelen.

Bij deze bouwset is het mogelijk om alleen te bouwen, maar ook samen met vrienden kun je het gevecht aangaan. In de bouwset zijn drie LEGO® Star Wars™ minifiguren inbegrepen: 2 Knights of Ren en Rey. Voel de spanning van de opwindende gevechten tussen de Knights of Ren en Rey die zich voordoen in Star Wars: The Rise of Skywalker. Maak gebruik van de vele boordwapens met veermechanisme en ga de strijd aan voor de overwinning me deze bouwset.

Het ruimteschip beschikt over twee cockpits, één voor elk van de LEGO® Knights of Ren minifiguren en een ruimte waar je Rey gevangen kunt nemen. Het bouwen van dit ruimteschip is een leuke en boeiende uitdaging voor zowel jong als oud en ook nog eens een origineel cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een speciale gelegenheid.

Voor nog meer creatief bouwplezier kun je deze set uitstekend combineren met andere LEGO Star Wars bouwsets. Het resultaat is een echte blikvanger in elke kamer wanneer hij niet op een spannende missie is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat LEGO Star Wars inmiddels het meest succesvolle thema is en zowel kinderen als volwassenen aanspreekt.

Of je nu fan bent van de goede Jedi of van de slechte Sith, met deze bouwset kun je jouw eigen avonturen in het Star Wars universum beleven. Ga de strijd aan tussen de Knights of Ren en Rey en laat je fantasie de vrije loop! Dit leuke ruimteschip bouwspeelgoed is ca. 8 cm hoog, 29 cm lang en 17 cm breed en biedt eindeloos speelplezier voor de echte Star Wars fan.

Maak je geen zorgen als je nog niet eerder hebt gebouwd met LEGO® stenen. De set bevat eenvoudig te volgen instructies met afbeeldingen, zodat jij met alle zelfvertrouwen van een echte Jedi aan de slag kunt. LEGO® stenen en onderdelen worden op alle mogelijke manieren getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze Star Wars: The Rise of Skywalker bouwset voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen op aarde – en aan die van een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan!

Voor nog meer bouwplezier zijn er meer LEGO Star Wars bouwsets verkrijgbaar die passen bij jouw eigen fantasie. Bestuur het voertuig ook in de game LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga en ervaar hoe het voelt om een echte Jedi of Sith te zijn! Bestel nu het Knights of Ren Transportschip (75284) LEGO® bouwset en wees getuige van de ultieme combinatie tussen jouw creativiteit en de legendarische wereld van Star Wars!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (25-05-2023) € 81.95 (03-08-2022) € 74.62

Ook aanbevolen:

foto van lego set41485

Finn

foto van lego set75132

First Order Battle Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.