Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Mandalorian™ Premiejagertransport 75292

De LEGO set 75292 is een gedetailleerde bouwset van The Mandalorian Premiejagertransport.
Met 1023 stenen kan een gewapende transportshuttle worden gebouwd, inclusief laadruimte, openklapbare zijkanten en een cockpit.
Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder, bevat de set 5 LEGO Star Wars personages.
Combineer met andere sets voor meer speelplezier.
Perfect cadeau voor Star Wars fans en is te bestellen voor urenlang creatief speelplezier.

Waar is LEGO The Mandalorian™ Premiejagertransport 75292 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 129.9901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 139.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 139.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1023
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-09-2020
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
75292
lego insiders punten icoon
1050
punten

Stap aan boord van het spannende LEGO® Star Wars™ Universum en herbeleef de legendarische gevechten tussen de Mandalorian en het Kind tegen de Scout Trooper en andere vijanden met The Mandalorian Premiejagertransport (set nummer 75292). Verzamel maar liefst 1023 stenen om deze gewapende transportshuttle te bouwen en laat je creativiteit de vrije loop met de vele authentieke details, waaronder een laadruimte met carbonietelementen, openklapbare zijkanten die als laadklep kunnen dienen en een cockpit voor maar liefst twee indrukwekkende LEGO minifiguren.

Verplaats jezelf natuurgetrouw door de ruimte met dit gedetailleerde model, dat geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder. Verzamel maar liefst 5 LEGO Star Wars personages, waaronder minifiguren van de Mandalorian en het Kind (nieuw vanaf augustus 2020), om eindeloos te kunnen spelen. Gebruik in combinatie met andere LEGO Star Wars sets om nog meer actie te beleven en avonturen te bedenken.

Ontdek de vele voordelen van LEGO speelgoed, dat al sinds 1999 beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum produceert. LEGO Star Wars bouwspeelgoed is enorm populair en is een fantastisch cadeau-idee voor iedereen die dol is op avontuur en speelplezier!

Kinderen kunnen met deze set in de huid kruipen van de legendarische Mandalorian en de spannende actiescènes uit de serie Star Wars: The Mandalorian opnieuw beleven. Maar dat is nog niet alles: deze bouwbare speelset is ook inclusief 4 andere LEGO minifiguren, namelijk Greef Karga, een Scout Trooper en het Kind, plus een IG-11 LEGO figuur. Elk van deze minifiguren is voorzien van coole wapens om de spannendste gevechten na te spelen.

De Razor Crest biedt nog veel meer functies, waaronder 2 schieters met veermechanisme, een laadruimte met zijkanten die open kunnen en carbonietelementen, een slaapgedeelte en een afneembare ontsnappingscapsule. Met maar liefst 1023 stenen biedt deze bouw- en speelspeelset een uitdagend bouwproces dat uitstekend is te combineren met andere LEGO Star Wars™ sets. Het is dan ook het perfecte cadeau voor de feestdagen of een verjaardag voor jongens en meisjes van 10 jaar en ouder.

De Razor Crest is indrukwekkend groot, maar liefst 14 cm hoog, 38 cm lang en 28 cm breed. Het model is ook neer te zetten als opvallende Star Wars: The Mandalorian blikvanger en biedt dus dubbel speelplezier! Dit LEGO Star Wars bouwspeelgoed is om te verzamelen en bestaat uitsluitend uit LEGO stenen. Het wordt gevoed door de fantasie van kinderen en heeft geen batterijen nodig. Hierdoor kunnen er eindeloos nieuwe avonturen worden bedacht en speelplezier is gegarandeerd!

Deze bouwbare speelset wordt geleverd met stapsgewijze, geïllustreerde instructies, wat hem ideaal maakt voor kinderen die nog nooit met LEGO sets hebben gebouwd. De set voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, waardoor de LEGO stenen en onderdelen steeds opnieuw perfect passen en stevig blijven. Daarnaast voldoet deze Star Wars: The Mandalorian bouwset aan de strengste veiligheidsnormen en hoef je je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van je kinderen.

Met LEGO Star Wars bouwspeelgoed kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de Star Wars saga naspelen, hun eigen verhalen bedenken of de schitterende verzamelmodellen een ereplaatsje in huis geven. Je hebt de Kracht niet nodig om LEGO stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Bestel deze set nu en beleef urenlang creatief speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 129.99 (01-08-2022) € 139.99 (18-09-2022) € 133.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set75531

Stormtrooper™ Commander

foto van lego set75196

A-wing™ vs. TIE Silencer™ microfighters

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.