Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Resistance I-TS Transport 75293

De LEGO set 75293 is gebaseerd op het Resistance I-TS Transport ruimteschip uit Star Wars: Galaxy's Edge.
Met 932 onderdelen en 4 Star Wars personages biedt deze set een leuke bouwuitdaging voor kinderen vanaf 9 jaar.
Het kan gebruikt worden om actiescènes na te spelen, verhalen te bedenken of als verzamelmodel.
Bestel nu en beleef de spanning van het Star Wars universum in LEGO stijl!

Waar is LEGO Resistance I-TS Transport 75293 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 112.4519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 159.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
932
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75293
lego insiders punten icoon
520
punten

Stap aan boord van het stoerste ruimteschip uit het Star Wars universum en beleef heroïsche missies als echte Resistance strijders met de LEGO® Star Wars Resistance I-TS Transport set (75293)! Het model is gebaseerd op de populaire attractie in Star Wars: Galaxy's Edge, het nieuwe themagebied in het Walt Disney World Resort en het Disneyland Resort. Deze set is perfect voor kinderen en volwassenen die dol zijn op bouwen, spelen en Star Wars!

De shuttle is perfect ontworpen om actievolle avonturen na te spelen op elk terrein. De bovenkant van de shuttle kan gemakkelijk worden verwijderd en de zijkanten kunnen worden geopend, zodat je overal gemakkelijk bij kunt. Het ruimteschip beschikt over 4 draaibare noppenschieters bij de cockpit en 4 extra noppenschieters aan de achterkant die voor urenlang speelplezier zorgen.

De set is niet alleen ontworpen om mee te spelen, maar kan ook ergens worden neergezet en gecombineerd worden met andere LEGO Star Wars sets om zo nog meer creativiteit en speelplezier te beleven. De set bevat daarnaast 4 Star Wars™ personages, waaronder Luitenant Bek en Vi Moradi, plus LEGO figuren van een Astromech Droid en een GNK Power Droid om de actie nog meer uit te breiden.

Sinds 1999 creëert LEGO Group populaire ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het legendarische Star Wars universum. LEGO Star Wars is inmiddels het meest succesvolle thema met populaire cadeau-ideeën voor kinderen en volwassenen. Dit is dan ook het perfecte cadeau voor een grote Star Wars fan die nog niet veel heeft gebouwd met LEGO stenen. Maak je geen zorgen, want de set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, waardoor je meteen aan de slag kan met het zelfvertrouwen van een echte Jedi.

De set heeft 932 onderdelen, biedt kinderen vanaf 9 jaar een leuke, boeiende bouwuitdaging en is een geweldig verjaardags- of kerstcadeau voor elke Star Wars™ fan. Het bouwspeelgoed heeft geen batterijen nodig en wordt gevoed door de creativiteit van kinderen voor eindeloze Star Wars™ avonturen boordevol actie.

Laat deze geweldige LEGO® Star Wars Resistance I-TS Transport set deel uitmaken van jouw LEGO collectie en beleef de spanning van de Disney Star Wars™ themagebied Galaxy's Edge in LEGO® stijl! Met deze set kan je scènes uit de saga naspelen, je eigen verhalen bedenken of de schitterende verzamelmodellen bouwen en vol trots neerzetten om te bewonderen. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit bouwspeelgoed voor kinderen voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen op aarde – en aan die van een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan!

Bestel nu de LEGO® Star Wars Resistance I-TS Transport set en stap aan boord van het meest indrukwekkende ruimteschip uit het Star Wars universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 91.54 (20-08-2022) € 159.99 (16-06-2023) € 122.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75158

Rebel Combat Frigate

foto van lego set75103

First Order Transporter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.