Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Republic Gunship™ 75309

De LEGO Republic Gunship (75309) is de perfecte set voor Star Wars en LEGO liefhebbers.
Het bouw- en displaymodel is een nauwkeurige replica van het voertuig uit Star Wars: The Clone Wars en zit vol met geweldige details.
De set wordt geleverd met een displaystandaard, LEGO minifiguren en stapsgewijze instructies.
Met 3292 onderdelen is het een uitdagende bouwuitdaging.
Het is een prachtig cadeau voor jezelf of andere Star Wars fans en LEGO liefhebbers.
Bestel de set vandaag nog en geniet van de ultieme bouwuitdaging!

Waar is LEGO Republic Gunship™ 75309 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 34919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 399.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 434.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 499.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
3292
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
75309
lego insiders punten icoon
3000
punten

Ben jij een echte Star Wars fan én een LEGO liefhebber? Dan is de Republic Gunship (75309) uit de Ultimate Collector Series de perfecte set voor jou! Met deze set ervaar je de Slag om Geonosis uit Star Wars: The Clone Wars op een prachtige manier. Het bouw- en displaymodel van een Low Altitude Assault Transport voertuig is op authentieke wijze nagemaakt met LEGO stenen en zit boordevol geweldige details.

Ontdek de bijzondere kenmerken van het Republic Gunship, zoals de cockpits, bolvormige, naar buiten draaiende geschutskoepels, 2 kanonnen bovenop, superlange vleugels, zijkanten die open kunnen, een openend luik aan de achterkant en zelfs een gedetailleerd interieur. LEGO fans hebben dit model gekozen als nieuwe set binnen de Ultimate Collector Series, dus je kunt er zeker van zijn dat deze set tot in de puntjes is uitgewerkt.

De Republic Gunship set wordt geleverd met een displaystandaard met een informatieplaatje én twee LEGO minifiguren van een Clone Trooper Commander en Mace Windu. Dankzij de stapsgewijze instructies kun je helemaal opgaan in het bouwproces. Een fantastisch cadeau voor jezelf of voor liefhebbers van Star Wars of grote LEGO fans. Deze set maakt deel uit van een collectie LEGO Star Wars bouwsets voor volwassenen, dus je weet zeker dat je een bijzonder cadeau in handen hebt.

Geniet van wat tijd voor jezelf tijdens het bouwen van de allereerste Ultimate Collector Series versie van de Republic Gunship die te zien was tijdens de Slag om Geonosis in Star Wars: The Clone Wars. Deze bouw- en displayset is bijzonder geliefd onder Star Wars fans én LEGO liefhebbers en biedt een boeiende bouwuitdaging. De hoogwaardige set is een prachtig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jezelf, trouwe Star Wars fans of echte LEGO liefhebbers.

Met 3292 onderdelen is deze set een uitdagende bouwuitdaging voor Star Wars fans die nog niet eerder LEGO sets hebben gebouwd en het bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen. Deze LEGO Star Wars set voor volwassenen maakt deel uit van een reeks bouwsets die speciaal zijn ontworpen voor jou, de kritische hobbyist die in zijn of haar vrije tijd graag aan de slag gaat met creatieve doe-het-zelfprojecten.

De set is ca. 33 cm hoog, 68 cm lang en 74 cm breed (inclusief de standaard) en is een schitterend LEGO Star Wars verzamelobject waar je zeker foto’s van wilt maken om met anderen te delen. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. De LEGO stenen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn en stevige modellen opleveren.

Kortom, de Republic Gunship (75309) is een onmisbare aanvulling op de collectie van elke Star Wars fan én LEGO liefhebber. Bestel jouw set vandaag nog en laat je verrassen door de ultieme bouwuitdaging en de geweldige details van dit model. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.99 (30-08-2024) € 507.00 (23-09-2023) € 411.54

Ook aanbevolen:

foto van lego set40300

Han Solo™ Mudtrooper display

foto van lego set75269

Duel op Mustafar™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.