Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Imperial Light Cruiser™ 75315

Maak in seizoen 2 van The Mandalorian spannende gevechten na met het LEGO bouwmodel van de Imperial Light Cruiser (75315).
Het ruimteschip heeft een brug als handvat, geschutskoepels, mini TIE Fighters en een lanceerder.
Met 5 LEGO minifiguren, waaronder Baby Yoda, kun je alle karakters tot leven brengen.
Deze 1336-delige set is een topcadeau voor Star Wars fans vanaf 10 jaar.
Ontdek het hele LEGO Star Wars assortiment en bouw nu je eigen Imperial Light Cruiser.

Waar is LEGO Imperial Light Cruiser™ 75315 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 159.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1336
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
6
lego set nummer icoon
75315
lego insiders punten icoon
1200
punten

Welkom in het Star Wars universum! In seizoen 2 van The Mandalorian draait alles om avontuur. En met het LEGO bouwmodel van de Imperial Light Cruiser (75315) kun je nu zelf de spannende gevechten tussen helden en slechteriken uit seizoen 2 naspelen.

Het ruimteschip is uitgerust met een brug die ook dient als handvat om te vliegen, 2 ronddraaiende geschutskoepels met veermechanisme, 2 mini TIE Fighters en een lanceerder. Via het luik kom je bij de cabine met een hologramtafel en opslagruimte voor de elektroverrekijker en andere accessoires.

Met 5 LEGO minifiguren kun je alle karakters uit seizoen 2 van The Mandalorian tot leven brengen. Bouw de Mandalorian, Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon en de Dark Trooper, plus een LEGO figuur van het Kind (Grogu), beter bekend als Baby Yoda. De set bevat coole wapens, zoals de Amban phase-pulse blaster en speer van de Mandalorian en Moff Gideons Darksaber, voor spannende gevechten tussen helden en slechteriken.

Deze LEGO Star Wars set is een topcadeau voor Star Wars fans en bevat stapsgewijze bouwinstructies. Bekijk het hele LEGO Star Wars assortiment en ontdek bouwsets voor fans van alle leeftijden. Bouw nu zelf de Imperial Light Cruiser en maak je klaar voor een episch gevecht tussen goed en kwaad.

De Imperial Light Cruiser is ca. 13 cm hoog, 58 cm lang en 22 cm breed. Het model is leuk om alleen of samen met vrienden te bouwen en een echte blikvanger in elke kamer. Met maar liefst 1336 onderdelen is dit bouwspeelgoed een prachtig cadeau voor jonge trendsetters en Star Wars fans vanaf 10 jaar.

Geef deze 1336-delige bouwbare speelset cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. De set bevat eenvoudig te volgen instructies waarmee bouwers vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen. En als je twijfelt of de ontvanger van het cadeau wel ervaring heeft met het bouwen van LEGO® sets, maak je niet druk! De instructies zijn handig ingedeeld en zorgen voor urenlang bouwplezier.

Met de geweldige LEGO® Star Wars™ sets worden creatieve kinderen en volwassen fans uitgedaagd om scènes uit de Star Wars saga na te spelen, hun eigen avonturen te bedenken en het verzamelspeelgoed ergens op een mooi plekje neer te zetten. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Betreed het Star Wars universum en bouw nu je eigen Imperial Light Cruiser!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 159.99 (13-07-2022) € 159.99 (13-07-2022) € 159.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set75290

Mos Eisley Cantina™

foto van lego set75320

Snowtrooper™ Battle Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.