Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Mandalorian™ wapensmederij 75319

Maak kennis met LEGO set 75319, het gedetailleerde LEGO model van De Mandalorian wapensmederij.
Deze set stelt fans in staat om zich in te leven in het smeden van een beskar harnas.
Het bouwspeelgoed bevat 3 nieuwe LEGO minifiguren en diverse accessoires voor extra speelmogelijkheden.
Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en wordt geleverd met stapsgewijze instructies.
Perfect als cadeau voor Star Wars fans!

Waar is LEGO De Mandalorian™ wapensmederij 75319 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
258
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-09-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
75319
lego insiders punten icoon
225
punten

Beleef de spannende scènes uit Star Wars: The Mandalorian opnieuw met het gedetailleerde LEGO® model van De Mandalorian wapensmederij (75319). Fans kunnen zich nu helemaal inleven in het smeden van een beskar harnas met deze unieke set. De wapensmederij heeft een Mudhorn logo boven de ingang en beschikt over een verplaatsbare smeltoven met een ronddraaiende afzuigkap en smeltkroes, een Holocron, koelmachine, opslagkast en accessoires zoals 3 beskar staven en een thermische ontsteker.

Het geweldige bouwspeelgoed is inclusief 3 nieuwe LEGO minifiguren die in september 2021 zijn uitgebracht – de Mandalorian, Paz Vizsla en The Armorer – met coole wapens en accessoires, waaronder een speciaal Mandalorian geweer en 2 jetpacks voor extra speelmogelijkheden. Zelfs beginnende LEGO bouwers kunnen genieten van het bouwproces dankzij de stapsgewijze instructies.

Bij de LEGO Groep zijn we sinds 1999 fan van het Star Wars™ universum, en we zijn trots om nu het populairste thema aan te bieden met leuke cadeaus voor fans van alle leeftijden. Maak jonge fans van Star Wars: The Mandalorian blij met dit gedetailleerde LEGO bouwmodel van De Mandalorian wapensmederij (75319), waarmee ze hun eigen verhalen kunnen bedenken.

De smederij heeft een heleboel accessoires voor creatief speelplezier, waaronder een extra Mandalorian helm, 3 beskar staven, een thermische ontsteker en zelfs een bezem, plus gesmede wapens en een blaster. Dit bouwspeelgoed is een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen en Star Wars™ fans vanaf 8 jaar om alleen of samen mee te spelen.

Met een hoogte van ca. 9 cm, breedte van 18 cm en diepte van 16 cm ziet het model er geweldig uit in een kinderkamer wanneer er even geen avonturen mee worden beleefd. Denk je erover om deze 258-delige bouwbare speelset te kopen voor een Star Wars™ fan die nog nooit met LEGO® sets heeft gebouwd? Geen probleem. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen waarmee bouwers zelfstandig aan de slag kunnen.

Met het leuke LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed kunnen kinderen (en volwassen fans) onvergetelijke scènes uit de saga naspelen, hun eigen verhalen bedenken of de verzamelmodellen na het bouwen neerzetten om te bewonderen. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten zijn. LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Begin nu met bouwen en speel je eigen verhalen na met dit unieke LEGO® model van De Mandalorian wapensmederij (75319). May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.99 (13-07-2022) € 79.00 (25-05-2023) € 63.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75002

AT-RT™

foto van lego set75212

Kessel Run Millennium Falcon™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.