Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Justifier™ 75323

Maak je klaar voor de ultieme strijd tussen goed en kwaad met LEGO set 75323.
Bouw het legendarische ruimteschip van Cad Bane en speel spannende avonturen na uit Star Wars: The Bad Batch.
De set bevat 1022 LEGO stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Met realistische kenmerken zoals verstelbare motoren en schieters met veermechanisme.
Bovendien bevat de set populaire personages en een gedetailleerde cockpit.
Bestel deze unieke LEGO set en beleef urenlang speelplezier met Star Wars.

Waar is LEGO The Justifier™ 75323 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 142.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 159.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 169.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1022
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
75323
lego insiders punten icoon
765
punten

Ben jij klaar voor de ultieme strijd tussen het kwaad en het goede? Met LEGO set 75323 kunnen kinderen vanaf 9 jaar de spannende avonturen uit Star Wars: The Bad Batch na spelen en eindeloos nieuwe verhalen bedenken. Stap aan boord van Cad Bane's legendarische ruimteschip The Justifier en vlieg de sterren tegemoet!

De set bevat 1022 LEGO stukjes waarmee je het ruimteschip van Cad Bane helemaal zelf kunt bouwen. En wees gerust, ook als je nog nooit met LEGO hebt gebouwd is deze set goed te doen. De stapsgewijze instructies met afbeeldingen begeleiden je bij elke stap van het bouwproces. Zo kun jij vol vertrouwen aan de slag en bouw je in een mum van tijd je eigen ruimtevaartuig!

De set is voorzien van de populaire personages uit The Bad Batch: Cad Bane, Omega, Fennec Shand en Hunter. Elk personage heeft zijn eigen coole wapens en accessoires waarmee de strijd om het universum gestreden kan worden. Bereid je voor op epische gevechten en onvergetelijke avonturen in de ruimte!

Wat deze set zo bijzonder maakt zijn de realistische kenmerken van het ruimteschip. De verstelbare motor maakt het mogelijk om te vliegen en te landen waar je maar wilt. De gedetailleerde cockpit geeft je een realistisch gevoel alsof je daadwerkelijk in een ruimteschip zit. En niet te vergeten de schieters met veermechanisme op de vleugels. Wanneer je daarop drukt schieten ze de munitie af! Maar let op, want in de 'lasercel' zit Omega opgesloten en dat maakt de missie nog spannender.

Naast de realistische kenmerken is er ook aandacht besteed aan de details van het ruimteschip. De set bevat een Todo 360 LEGO droidfiguur en een overvloed aan accessoires waaronder 2 thermische ontstekers en reservemunitie in de vleugels.

Als je het ruimteschip eenmaal hebt gebouwd, kun je het neerzetten op een mooi plekje en er naar blijven kijken. Het schip is namelijk ca. 12 cm hoog, 38 cm lang en 50 cm breed en ziet er fantastisch uit! En wie weet, misschien beleeft het ruimteschip later nog een avontuur.

LEGO Star Wars sets bestaan al meer dan 20 jaar en zijn razend populair bij fans van alle leeftijden. Er zijn talloze sets verkrijgbaar die in de smaak zullen vallen bij iedereen die van Star Wars houdt. LEGO stenen en onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en robuuste bouwwerken opleveren. Veiligheid staat bij ons voorop. De LEGO onderdelen worden geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Geef deze set cadeau aan een Star Wars fan die nog nooit met LEGO stenen heeft gebouwd. Wedden dat je er een glimlach mee op zijn of haar gezicht tovert? Of bestel deze set gewoon voor jezelf en beleef urenlang bouw- en speelplezier! Kortom, met LEGO set 75323 haal je een unieke, spannende en coole ervaring in huis. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (10-08-2024) € 169.99 (13-07-2022) € 130.67

Ook aanbevolen:

foto van lego set75531

Stormtrooper™ Commander

foto van lego set75221

Imperial Landing Craft

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.