Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO AT-ST™ 75332

Bouw je eigen avontuur in het Star Wars universum met de LEGO Star Wars set 75332 AT-ST.
Deze set bevat een verstelbare AT-ST walker, drie minifiguren, een speeder en een Ewok uitkijkpost.
Met de gratis LEGO Bouwinstructies app en de startstenen is deze set perfect voor kinderen vanaf 4 jaar.
Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO AT-ST™ 75332 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
87
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75332
lego insiders punten icoon
262
punten

Bouw je eigen avontuur in het spannende Star Wars universum met de LEGO® Star Wars™ set 75332 AT-ST™. Deze startset is niet alleen perfect voor kinderen vanaf 4 jaar om te leren bouwen, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Met deze set kun je de Slag om Endor naspelen met jouw eigen AT-ST walker uit Star Wars: Return of the Jedi, compleet met een cockpit voor een minifiguur.

De set bevat niet alleen de AT-ST walker, maar ook drie LEGO® minifiguren met wapens; Wicket de Ewok met een pijl en boog, een Scout Trooper en een AT-ST bestuurder met blasterpistolen. Zo kun je de strijd tussen de rebellen en het keizerrijk tot leven laten komen. En als extra toevoeging krijg je ook nog een speeder en een Ewok uitkijkpost met een boom en katapult.

Met de gratis LEGO® Bouwinstructies app kun je digitale bouwinstructies gebruiken en de zoom-, draai- en weergavefuncties gebruiken voor een nog betere bouwervaring. De AT-ST walker is verstelbaar, net zoals de speeder en Ewok uitkijkpost, zodat je eindeloos veel bouwopties hebt om de Slag om Endor tot in detail na te spelen.

Deze set is niet alleen super leuk, maar ook perfect als cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor. Het is een eenvoudig te bouwen 4+ versie van de AT-ST walker met een startsteen om snel aan de slag te gaan. Dankzij de startstenen kunnen kinderen helemaal zelf of met hulp van een volwassene, gemakkelijk voertuigen, gebouwen en nog veel meer bouwen en snel gaan spelen.

De AT-ST walker is ca. 12 cm hoog, 6 cm lang en 8 cm breed en past gemakkelijk in een tas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen en onderweg kunt spelen. Of je nu alleen speelt of samen met vrienden, deze set biedt eindeloos veel mogelijkheden om te bouwen en te spelen.

Met LEGO® Star Wars™ 4+ bouwspeelgoed kunnen kinderen op een leuke manier kennis maken met het bouwen met LEGO stenen en de Star Wars saga. Hiermee leren ze spelenderwijs bouwen en ontwikkelen ze hun fantasie. En wist je dat LEGO® onderdelen voldoen aan de hoogste industrienormen? Dit betekent dat de onderdelen altijd consistent zijn, perfect op elkaar passen en stevige modellen opleveren. Veiligheid is ook belangrijk bij LEGO®, alle onderdelen worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Duik in het spannende Star Wars universum en bouw je eigen avontuur met de LEGO® Star Wars™ set 75332 AT-ST™. Bestel hem vandaag nog en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (11-09-2023) € 34.99 (18-05-2023) € 29.96

Ook aanbevolen:

foto van lego set75162

Y-Wing™ Microfighter

foto van lego set5006860

Grogu™ sleutellampje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.