Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Transport van de Inquisitor Scythe™ 75336

Het LEGO® Star Wars™ Transport van de Inquisitor Scythe™ (75336) is een stoer ruimteschip ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar.
Het bevat verstelbare vleugels, 2 schieters met veermechanisme en een uitklapbare toegangshelling.
Met 3 minifiguren en 924 stenen is dit bouwspeelgoed perfect voor Star Wars fans van alle leeftijden.
Zowel geschikt om mee te spelen als neer te zetten.

Waar is LEGO Transport van de Inquisitor Scythe™ 75336 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 81.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 99.9901-08-2022

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
924
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
75336
lego insiders punten icoon
750
punten

Verover het heelal met het LEGO® Star Wars™ Transport van de Inquisitor Scythe™ (75336). Ben jij klaar om als Obi-Wan Kenobi op Jedi's te jagen? Dit stoere ruimteschip is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar en zal hun creatieve hart sneller doen kloppen.

Het Transport van de Inquisitor Scythe™ heeft verstelbare vleugels voor de vlieg- en landingsmodus. Maar dat is nog niet alles. De set bevat ook 2 schieters met veermechanisme en een toegangshelling die je kunt uitklappen. De cockpit is voorzien van stoelen voor 3 minifiguren en opbergclips voor lichtzwaarden. En natuurlijk mogen de LEGO® minifiguren van Ben Kenobi, de Grand Inquisitor, Reva (Derde Zuster) en de Vijfde Broeder met lichtzwaarden niet ontbreken voor de ultieme Star Wars ervaring.

In de doos vind je gedrukte bouwinstructies waarmee je het Transport van de Inquisitor Scythe™ stapsgewijs in elkaar kunt zetten. Maar wist je dat er ook een LEGO Bouwinstructies app bestaat? Hiermee kun je het ruimteschip met zoom-, draai- en weergavefuncties vanuit alle hoeken bekijken. Dat maakt het bouwproces nog leuker!

De LEGO Groep maakt al sinds 1999 ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum na. Er zijn talloze sets verkrijgbaar die fans van alle leeftijden zullen inspireren. Deze set is daar geen uitzondering op. Het gedetailleerde LEGO model van het Transport van de Inquisitor Scythe™ is perfect voor de Star Wars fan die het heelal wil verkennen.

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen genieten van het bouwen van het Transport van de Inquisitor Scythe™ en het naspelen van spannende scènes uit de Star Wars films. Met 924 stenen is dit bouwspeelgoed een leuk cadeau voor een verjaardag, vakantie of andere speciale gelegenheid.

De set is niet alleen geschikt om mee te spelen, maar ook om neer te zetten. Het bouwbare LEGO® Star Wars™ speelgoedruimteschip is ca. 14 cm hoog, 37 cm lang en 24 cm breed en ziet er fantastisch uit wanneer je het op een mooi plekje neerzet.

In de doos vind je gedrukte en digitale bouwinstructies waarmee je het ruimteschip kunt bouwen en voltooien. Zo kun je het Transport van de Inquisitor Scythe™ op de beste manier tot leven brengen.

Met LEGO® Star Wars™ sets kunnen kinderen en volwassen fans legendarische scènes naspelen, hun eigen avonturen bedenken en de hoogwaardige bouwbare modellen ergens op een mooi plekje neerzetten. Bovendien voldoen de LEGO® stenen en onderdelen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze compatibel zijn en altijd stevig op elkaar passen. Veiligheid is gegarandeerd dankzij de uitvoerige tests die de LEGO® onderdelen hebben ondergaan om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Ga nu op jacht als Obi-Wan Kenobi met het LEGO® Star Wars™ Transport van de Inquisitor Scythe™ en geniet van onbeperkt speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.90 (25-09-2023) € 99.99 (01-08-2022) € 85.29

Ook aanbevolen:

foto van lego set75100

First Order Snowspeeder™

foto van lego set75264

Kylo Rens Shuttle™ Microfighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.