Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hinderlaag op Ferrix™ 75338

De LEGO Star Wars set 75338 is perfect voor fans van Star Wars die graag bouwen.
De set bevat een Mobile Tac-Pod, een speeder bike en 3 Star Wars personages.
De Mobile Tac-Pod heeft verstelbare vleugels, een noppenschieter en ruimte voor 5 minifiguren.
De set bevat 679 delen en is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Bestel deze gedetailleerde bouwset nu en krijg urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Hinderlaag op Ferrix™ 75338 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 62.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 79.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
679
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
75338
lego insiders punten icoon
600
punten

Ben jij een echte Star Wars fan en hou je van bouwen? Dan is de LEGO® Star Wars™ (75338) set echt iets voor jou! Speel de hinderlaag op Ferrix na met behulp van deze mooie bouwset. De set bevat een Mobile Tac-Pod, een speeder bike en 3 Star Wars: Andor personages: Cassian Andor, Luthen Rael en Syril Karn. Met hun blasterpistolen kunnen ze zich verdedigen tegen de vijand.

De Mobile Tac-Pod is de ster van deze set. Het voertuig heeft verstelbare vleugels, een ronddraaiende dubbele noppenschieter en een zitplaats voor de piloot. De bovenkant en zijkanten kunnen open voor eenvoudige toegang tot de gedetailleerde binnenkant, waar ruimte is voor maximaal 5 LEGO® minifiguren. Aan de achterkant is er een toegangshelling.

De speeder bike is perfect voor Cassian Andor en Luthen Rael, die comfortabel kunnen zitten en hun wapens kunnen vastklikken.

Deze bouwset is een topcadeau voor kinderen vanaf 9 jaar. Het is leuk om alleen of samen met anderen te bouwen. De set bevat bouwinstructies met afbeeldingen en kan gebruikt worden met de LEGO Bouwinstructies app voor digitale instructies met intuïtieve weergavefuncties.

De LEGO Groep maakt al sinds 1999 beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum na. Er is een groot assortiment bouwmodellen om mee te spelen en neer te zetten voor fans van alle leeftijden.

Deze set bevat 679 delen en is een perfect cadeau voor een verjaardag of de feestdagen aan Star Wars: Andor fans en creatieve kinderen die van LEGO® Star Wars™ bouw- en speelsets houden.

Je kunt de Mobile Tac-Pod samen met je vrienden of familie bouwen. Het model is ca. 11 cm hoog, 23 cm lang en 17 cm breed.

De set is inclusief stapsgewijze instructies met afbeeldingen. In de LEGO® Bouwinstructies app vind je daarnaast digitale bouwinstructies met interactieve weergavefuncties.

Met LEGO® Star Wars™ sets kunnen kinderen en volwassen fans beroemde scènes nabouwen, hun eigen originele verhalen bedenken en de bouwmodellen op een mooi plekje neerzetten.

LEGO® stenen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze compatibel zijn en eenvoudig en stevig op elkaar passen. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en zorgvuldig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, deze LEGO® Star Wars™ (75338) set is het perfecte cadeau voor jongeren en volwassenen die houden van bouwen en Star Wars. Bestel hem nu en beleef urenlang speelplezier met deze gedetailleerde en coole bouwset!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 62.90 (20-11-2023) € 89.99 (10-04-2023) € 75.39

Ook aanbevolen:

foto van lego set75336

Transport van de Inquisitor Scythe™

foto van lego set75160

U-Wing™ Microfighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.