Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dark Trooper™ helm 75343



Stap in de wereld van Star Wars met de LEGO Star Wars Dark Trooper helm (75343) voor volwassenen.
Bouw het kenmerkende design van de helm uit Star Wars The Mandalorian seizoen 2.
Deze set is een topcadeau voor volwassen LEGO Star Wars fans en ervaren bouwers.
Vul je LEGO Star Wars verzameling aan met dit bouw- en displaymodel.

Waar is LEGO Dark Trooper™ helm 75343 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9910-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 108.9510-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
693
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
75343
lego insiders punten icoon
525
punten

Stap binnen in de wereld van Star Wars en neem de controle over met deze stoere LEGO® Star Wars™ Dark Trooper helm (75343) voor volwassenen! Maak een creatieve reis naar de duistere kant en bouw de kenmerkende contouren van de helm uit seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian na. Met deze set haal je een uniek bouw- en displaymodel in huis, waarmee je de spectaculaire scènes uit de serie opnieuw kunt beleven. De helm is voorzien van gemene rode ogen, die worden gemaakt met doorschijnend rode LEGO onderdelen en een iets naarchoven positie op de bouwbare standaard. Dit geeft het geheel een authentieke dreigende uitstraling die je niet wilt missen!

Topcadeau voor volwassen LEGO Star Wars fans en ervaren LEGO bouwers

Deze set is niet alleen een geweldige verrassing voor jezelf, maar ook een leuk cadeau voor andere volwassen LEGO Star Wars fans of ervaren LEGO bouwers. De set wordt geleverd met duidelijke instructies die je stap voor stap door het complexe bouwproces begeleiden. Het bouwen en displayen van de helm is een leuke, creatieve bouwervaring die je zeker niet wilt missen!

Een sterrenstelsel vol plezier

Het begon lang geleden in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Nu gaat de saga verder in jouw huiskamer met de LEGO Star Wars sets. Ontdek het uitgebreide assortiment sets voor volwassenen, waaronder de andere helmen die nieuw zijn vanaf maart 2022. Bouw je verzameling uit en beleef de avonturen van je favoriete personages keer op keer!

Duistere uitstraling met authentieke details

De Dark Trooper helm ziet er zeer realistisch uit, met authentieke details die we kennen uit de serie. Zo worden de rode ogen van de helm gemaakt met doorschijnend rode LEGO onderdelen, waaronder witte LEGO stenen om de rood oplichtende ogen van een Dark Trooper tot leven te laten komen. De helm is ook voorzien van de kenmerkende contouren die we kennen uit de serie, waardoor de set er stoer en indrukwekkend uitziet.

Superleuk cadeau voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een leuke verrassing voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid? Trakteer jezelf of iemand anders dan op deze indrukwekkende LEGO Star Wars Dark Trooper helm set! Met zijn 693-delige set is dit bouwmodel compact, maar met een enorm visuele impact. Het is ongeveer 18 cm hoog, 12 cm breed en 15 cm diep, waardoor de set een mooi plekje in je huis krijgt.

Bouw je eigen LEGO Star Wars universum

Maak deel uit van een reeks bouwbare LEGO Star Wars helmen die je op een mooi plekje kunt neerzetten! Met deze set bouw je niet alleen een prachtige helm die je kunt displayen, maar ook een mooie herinnering die je altijd bij je kunt houden. Kortom, deze set is een must-have voor elke Star Wars fan en ervaren LEGO bouwer!

SEO keywords: LEGO Star Wars, bouwset, Dark Trooper helm, Star Wars The Mandalorian, cadeau, volwassenen, bouw- en displaymodel.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 48.59 (30-07-2022) € 139.95 (09-01-2024) € 105.63

Ook aanbevolen:

foto van lego set10240

Red Five X-wing Starfighter™

foto van lego set75018

JEK-14's Stealth Starfighter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.