Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Boba Fett's sterrenschip™ Microfighter 75344

Ontmoet Boba Fett's sterrenschip Microfighter (75344), een gave LEGO Star Wars bouwset voor kinderen van 6 jaar en ouder. Deze schaalversie van het beroemde sterrenschip uit de Star Wars-saga heeft 2 knipschieters, verstelbare vleugels en een cockpit waar de LEGO minifiguur van Boba Fett in kan plaatsnemen. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen interactief en zelfverzekerd bouwen. Verken het hele sterrenstelsel en beleef avonturen met deze compacte en draagbare set. Bestel snel en voeg deze set toe aan je collectie!

Waar is LEGO Boba Fett's sterrenschip™ Microfighter 75344 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75344
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met Boba Fett's sterrenschip Microfighter (75344), een gave LEGO® Star Wars™ bouwset voor kinderen van 6 jaar en ouder. Deze schaalversie van het beroemde sterrenschip uit de Star Wars-saga is geweldig om te bouwen en mee te spelen. Het schip kan vijandelijke starfighters aanvallen met zijn 2 knipschieters en heeft verstelbare vleugels om te vliegen en te landen. Bovendien kan de LEGO minifiguur van Boba Fett, die een blaster en een jetpack heeft, plaatsnemen in de cockpit die open kan.

Maar dat is niet alles! Met de LEGO Builder app voegen we een extra dimensie toe aan de bouwervaring van kinderen. Deze app bevat instructies en interactieve zoom- en draaifuncties om hen te helpen met zelfvertrouwen te bouwen. Zo worden ze echte meesterbouwers!

De LEGO Groep maakt al sinds 1999 ongelooflijke Star Wars bouwsets. Met deze sets kun je het hele sterrenstelsel verkennen, avonturen beleven en je favoriete personages tot leven brengen. Er zijn talloze sets verkrijgbaar - perfecte cadeaus voor fans van alle leeftijden!

De LEGO® Star Wars™ Microfighter (75344) is een snel te bouwen set met 85 stenen. Kinderen kunnen de verhalen uit Star Wars: The Book of Boba Fett naspelen met deze schaalversie van Boba Fett's sterrenschip. De set bevat ook een Boba Fett LEGO minifiguur, compleet met een blaster en een jetpack. Zo kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en geweldige verhalen verzinnen.

Deze set zit boordevol leuke kenmerken. Het sterrenschip heeft een cockpit die open kan, met ruimte voor de LEGO minifiguur van Boba Fett. Daarnaast heeft het schip 2 knipschieters en verstelbare vleugels waarmee je kunt vliegen en landen. Combineer deze Microfighter met andere LEGO Star Wars Microfighters voor nog meer actievol speelplezier!

De LEGO® Star Wars™ Microfighter is niet alleen leuk om thuis mee te spelen, maar ook perfect om mee te nemen onderweg. Het schip is compact met een hoogte van ongeveer 6 cm, een lengte van 9 cm en een breedte van 8 cm. Stop hem in je rugzak en speel waar je maar wilt!

Wil je een nog leukere bouwervaring? Gebruik dan de LEGO Builder app! Deze app geeft je de mogelijkheid om interactief en digitaal te bouwen. Met intuïtieve zoom- en draaifuncties wordt bouwen nog spannender!

LEGO® Star Wars™ sets zijn geschikt voor bouwers van alle leeftijden. Of je nu een kind bent dat de spannende missies uit de films wil naspelen of een volwassen fan die zijn eigen creatieve verhalen wil bedenken, LEGO Star Wars biedt voor ieder wat wils. De bouwbare modellen kunnen op een mooie plek worden neergezet, zodat je er altijd van kunt genieten.

Bij LEGO staat kwaliteit voorop. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze consistent en stevig op elkaar passen. Zo bouw je robuuste modellen die lang meegaan. Veiligheid is ook een belangrijk aspect voor LEGO. Onze stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kunnen kinderen veilig spelen en plezier hebben met hun LEGO sets.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur in het Star Wars universum met Boba Fett's sterrenschip Microfighter! Bestel deze geweldige LEGO set nu en beleef urenlang speelplezier. Ideaal om cadeau te geven aan kinderen vanaf 6 jaar. Wees snel, want deze set is zo populair dat hij snel uitverkocht kan zijn! Wacht niet langer en voeg deze LEGO set toe aan je collectie. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75236

Duel op de Starkiller basis

foto van lego set75331

De Razor Crest™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.