Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 501st Clone Troopers™ Battle Pack 75345

Beleef de actie van Star Wars: The Clone Wars met LEGO set 75345. Bouw je eigen 501st Clone Troopers eenheid en ga op avontuur met de stoere minifiguren en het indrukwekkende AV-7 anti-vehicle kanon. Met de LEGO Builder app maak je het bouwen nog leuker en eenvoudiger. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ontdek de spannende wereld van LEGO Star Wars vandaag nog!

Waar is LEGO 501st Clone Troopers™ Battle Pack 75345 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
119
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75345
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de wereld van de 501st Clone Troopers met het LEGO® Star Wars™ Battle Pack (75345). Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 jaar en ouder en bevat vier nieuwste LEGO minifiguren: een stoere 501st Officer, een dappere 501st Clone Specialist en twee krachtige 501st Heavy Troopers, elk met hun eigen wapen. Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook een indrukwekkend bouwbaar AV-7 anti-vehicle kanon met een schieter met veermechanisme en een speciale zitplaats voor een LEGO minifiguur. Met deze cool cadeau kunnen kinderen alle actiescènes uit Star Wars: The Clone Wars tot leven brengen en hun LEGO Star Wars sets uitbreiden met nog meer speelmogelijkheden.

Ben jij klaar om op avontuur te gaan in het sterrenstelsel van Star Wars? Ontdek een nieuwe en interactieve manier van bouwen met de LEGO Builder app. Met deze app heeft bouwen nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest! Bekijk de digitale instructies, zoom in op details en draai het bouwmodel rond om alles vanuit elke hoek te bekijken. Dit zal de creatieve ervaring van kinderen versterken en hun gevoel van trots vergroten wanneer ze hun eigen meesterwerk voltooien.

Maar dit is slechts het begin van het plezier! De LEGO Groep maakt al sinds 1999 verschillende versies van Star Wars ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages. Met talloze modellen om uit te kiezen, is er voor elk kind en elke Star Wars fan iets bijzonders. Laat je verbeelding de vrije loop en beleef de spannendste avonturen in een sterrenstelsel ver, ver weg.

Wil jij de heldhaftige 501st Clone Troopers in actie zien? Met het LEGO® Star Wars™ 501st Clone Troopers Battle Pack (75345) heb je alles wat je nodig hebt om je eigen Clone eenheid te bouwen en te leiden. Doe mee aan de epische gevechten uit Star Wars: The Clone Wars en beleef keer op keer fantastische momenten vol actie. De set bevat vier LEGO® Star Wars™ minifiguren: een 501st Officer met een krachtig blasterpistool, een 501st Clone Specialist met een stoer blastergeweer en maar liefst twee 501st Heavy Troopers, elk met hun eigen blaster.

Maar het hoogtepunt van deze set is het indrukwekkende AV-7 anti-vehicle kanon, gemaakt van LEGO stenen. Met verstelbare poten, een kanon dat omhoog kan bewegen en een schieter met veermechanisme, is dit kanon de ideale toevoeging aan jouw LEGO Star Wars collectie. Bovendien is er een speciale zitplaats voor een LEGO minifiguur, zodat jouw troopers altijd in stijl kunnen reizen.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een Star Wars fan? Dit 119-delige bouwspeelgoed is een geweldige cadeautip voor kinderen vanaf 6 jaar. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar is, met dit LEGO set maak je iedere Star Wars liefhebber blij. Bovendien is deze set compact en ideaal voor onderweg. De geschutskoepel is ongeveer 7 cm hoog, 6 cm breed en 13 cm diep en past gemakkelijk in een rugzak.

Maar er is nog meer plezier te beleven! Met de interactieve LEGO® Builder app kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen en hun bouwmodel draaien en visualiseren. Dit zorgt voor een extra dimensie in het bouwproces en geeft kinderen de kans om hun creaties tot leven te laten komen.

LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed is geschikt voor alle leeftijden. Of je nu een jonge fan bent die graag beroemde scènes uit de films wil naspelen, of een volwassen Star Wars liefhebber die geniet van het bouwen en verzamelen van LEGO modellen, met LEGO Star Wars zit je altijd goed. Onze bouwsets voldoen aan hoge industrienormen, waardoor ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren. Daarnaast worden LEGO® bouwstenen grondig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, zodat jij met een gerust hart kunt spelen.

Durf jij het avontuur aan in het sterrenstelsel van Star Wars? Bestel vandaag nog jouw LEGO® Star Wars™ Battle Pack (75345) en dompel jezelf onder in de opwindende wereld van de 501st Clone Troopers!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75148

Ontmoeting op Jakku

foto van lego set5008104

Grogu™ Yum Yum Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.